Keytown Meet i Luleå 2017

Här kommer en rejäl bildbomb från Keytown Meet i Luleå igår. Jag börjar med mina tre favoritbilar varav en av dem måste vara Johans Volvo 242 så klart. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag blev verkligen imponerad över att så otroligt många bilar kom. Det tog länge att gå igenom alla och hela tiden kom det och for nya vrålåk. Senare på kvällen blev det cruising inne i Luleå och då fick man se flera in action. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas att ni gillade mina bilder! /Anna Munkhammar
Kåbdalis Freestyle 2016

Jag har alltid undrat hur de som gör tricks med skotrar vågar. En kan ju inte lyckas på första försöket eller hur? Så den där backflippen som ser ut att gå så lätt har nog föregåtts av några halvbrutna nackar. 
 
 
Med tanke på min höjdrädsla är det aldrig något som jag kommer att ge mig på, men det är roligt att titta och förundras över de som vågar. Själv föredrar jag helt klart att köra på mjuka stora vidder och titta på utsikten. 
 
Här kommer en bildbomb från Kåbdalis Freestyle 2016
 
 
 
 
 
 
 
Kitok spelade på kvällen och det var givetvis riktigt bra drag när de körde Paradise Jokkmokk (Kåbdalis ligger ju trots allt i Jokkmokks kommun och ett stenkast från staden). På dagen hade bandet det lite mer chill och solade i en enorm oversize solstol. 
 
 
 
 
Vill du se mer från Kåbdalis Freestyle kan du göra det i min youtubevideo med backflip-garanti!
 
 
 
Sov Gott!! /Anna Munkhammar


En riktig Skoterblogg!

Jag är så glad och stolt att presentera den här delen av bloggen som är helt och hållet dedikerad till mitt skoter och motorintresse! 
 
 
Skoteråkning är mitt absolut största intresse och jag har faktiskt två skotrar. En äldre skoter som jag använder till "ut och grilla korv svängar" och en nyare som jag använder när jag ska fotografera. 
 
Tanken är att det ska bli lättare för er läsare (och mig) att separera mitt privatliv från all skoterinfo. Dessutom är ju det här lite av mitt cv så det känns lite proffsigare att ha allt samlat på ett städat och fint ställe.
 
På sommaren när skotern står i garaget är jag ofta på biltävlingar och träffar så det känns passande att lägga ut det här på motordelen också. 
 
Nu kommer allt att bli snyggare kategoriserat så att ni lättare kan orientera er mellan olika artiklar utan att hamna bland blogginlägg om min hårfärg eller vad jag älskar med goth osv. (Vill ni läsa om det ändå så kan ni så klart fortfarande göra det på den personliga bloggen).
 
 
 
 
Hoppas att ni är lika pepp på det här som mig. Stor kram och tack till alla er som läser och kommenterar och ger mig energi till att fortsätta att lägga miljoner med timmar av arbete på min blogg <3 /Anna Munkhammar