Landat i Florida

Jag landade i Florida igår och redan har jag ätit amerikanska flingor (sådana som är med i "Älskling jag krymte barnen") och gått på strandpromenad. 
 
 
 
 
Så mycket mer orkar jag inte skriva nu för jag är väldigt trött efter alla intryck och sen vill jag fixa ett inlägg om Haradsrevyn också. Jag var ju på deras premiär kvällen innan resan och var svinkul! Sjukt roligt och Johan tyckte jättemycket om årets revy också. Vill så klart hinna göra ett inlägg om dem innan sista föreställningen har varit.
 
Sov gott! /Anna Munkhammar

Tjuvtitt på Haradsrevyn

I söndags tog jag bilen till Harads och träffade Haradsrevyn medan de repeterade inför premiären på Lördag. Jag älskar revy, åtminstone Haradsrevyn för de är ett så härligt gäng och jag kan inte annat än skratta åt deras parodier på diverse samhällsfenomen. 
 
 
 
En favorit i årets revy är Kim Jong-un men jag kan inte berätta varför för då blir det ju Spoiler Alert.
 
Apropå spoiler alerts så... i årets revy verkar det vara väldigt mycket överaskningar och surprise moments vilket jag tycker är jättekul! Det ska bli roligt att höra publikens reaktion på premiären.
 
 
 
 
Jag reser till Florida på söndag så ganska bra med revypremiär på lördagskvällen så att jag kan få mina resfeberstankar på något annat en stund.
 
Ska redigera bilder på flygplanet och sedan försöka lägga upp ett inlägg när vi kommer till hotellet om allt fungerar som det ska. Förra året när jag var på Kanarieöarna så hade vi visserligen wifi på hotellet men det var så dåligt att det var nästan omöjligt att blogga eller ladda upp något utan att det avbröts. Bättre lycka nu hoppas jag. Sen vill jag uppdatera en del från USA-resan undertiden som jag är där och jag tycker att det borde gå bra.
 
Psssst.. Ni missar väl inte att jag även uppdaterat den engelska sidan BodenByNight.com
 
/Anna Mumkhammar

Magisk helg & Harads imorgon

Vilken vacker helg det varit så här långt. Strålande sol och frost imorse och sen har vi grillat i grillkåtan med ett par vänner. 
 
 
 
 
Jag har också fått hem den här T-shirtklännigen från H&M och den matchar ju min tatuering perfekt! Jag ska ha den under flygresan till Florida tänkte jag för är som att ha en pyjamas på sig!
 
 
 
 
 
Imorgon ska jag till Harads för att se Haradsrevyn repetera inför sin premiär. Jag brukar bli bjuden på deras revy och fotografera och skriva om dem. De är ett riktigt härligt gäng och revyn är rolig. Premiären är nästa lördag så de har nog fullt schå inför den just nu skulle jag tro! 
 
Sov Gott! Och pssst, jag har uppdaterat lite på bodenbynight.com så kolla gärna in där också. JAG VET det är lite rörigt nu men försök tänk att jag jobbar jättehårt med att få till allt så att det i slutändan ska fungera bättre med bägge språken ❤ /Anna Munkhammar

Vlog: Burnout & skrik

Har ni sett min senaste video?? Jag skulle egentligen ha laddat upp den i torsdags men det har varit allt från middagar, after works och dop som kommit emellan. Dålig planering från min sida med andra ord men nu på torsdag kommer jag dock att ladda upp som vanligt.
 
 
 
 
Om ni lyssnar hör man mitt skrik UTANFÖR bilen. Skräckblandad förtjusning. /Anna Munkhammar

Nya bloggen

Nu vill jag ge dig möjlighet (eller ge mig själv möjlighet beroende på hur man ser det) att påverka min nya blogg! Jag hoppas ju att du kommer att vilja läsa även min engelska sida och jag har jobbat så sjukt hårt med den. Tänker hela tiden att den måste bli färdig men nu bestämmer jag mig för att visa den halvfärdig och be om lite konstruktiv kritik.
 
 
Flera blogginlägg är publicerade redan för att få en bild av hur det kommer att se ut. Däremot är om mig sidan inte färdig och jag har inte heller någon header. Eftersom Mad About Tea och Julia har så snygga ritade headers har jag spånat på att ha en ritad jag med men det var så länge sedan jag målade nu! 
 
Snälla berätta för mig vad du tycker! DU HITTAR MIN NYA BLOGG HÄR. 
 
Stor kram! /Anna Munkhammar