Vlog: Burnout & skrik

Har ni sett min senaste video?? Jag skulle egentligen ha laddat upp den i torsdags men det har varit allt från middagar, after works och dop som kommit emellan. Dålig planering från min sida med andra ord men nu på torsdag kommer jag dock att ladda upp som vanligt.
 
 
 
 
Om ni lyssnar hör man mitt skrik UTANFÖR bilen. Skräckblandad förtjusning. /Anna Munkhammar


Nya bloggen

Nu vill jag ge dig möjlighet (eller ge mig själv möjlighet beroende på hur man ser det) att påverka min nya blogg! Jag hoppas ju att du kommer att vilja läsa även min engelska sida och jag har jobbat så sjukt hårt med den. Tänker hela tiden att den måste bli färdig men nu bestämmer jag mig för att visa den halvfärdig och be om lite konstruktiv kritik.
 
 
Flera blogginlägg är publicerade redan för att få en bild av hur det kommer att se ut. Däremot är om mig sidan inte färdig och jag har inte heller någon header. Eftersom Mad About Tea och Julia har så snygga ritade headers har jag spånat på att ha en ritad jag med men det var så länge sedan jag målade nu! 
 
Snälla berätta för mig vad du tycker! DU HITTAR MIN NYA BLOGG HÄR. 
 
Stor kram! /Anna Munkhammar
 


Mad About Teas nya design

Min fellow bloggkollega Susanne som har Mad About Tea har gjort om sin bloggdesign och kolla hennes header den är så söt!!! Gaaaah jag vill typ också ha en tecknad header nu när både Susanne och Julia har det. 
 
 
Jag ska faktiskt piffa upp min blogg också men just nu jobbar jag på att få till min engelska blogg som kommer att se lite annorlunda ut. Den engekska har en modernare magasin-layout medan den svenska fortsätter med en traditionell bloggdesign. Med traditionell menar jag fulla blogginlägg i mitten och en sidokolumn (som nu). 
 
Om jag la ut länken till min nya halvfärdiga engelska blogg, skulle du då vilja hjälpa mig med tips? /Anna Munkhammar