Bloggresan till Åre: slalom

Här kommer en riktig bildbomb från slalombackarna i Åre! Jag var ju där på en oförglömlig resa med Influencers of Sweden i början av januari och fortfarande har jag inte visat alla bilder och filmkkipp. 

Här står jag med bloggarna Maryem och Elna. Vi fick en väldigt fin och kul dag i backarna. Maryem är expert på marknadsföring och SEO medan Elna är cykeldrottningen nummer ett. Bägge bloggar om sina specialiteter så klart!
 
Det var så kul att se Maryem åka slalom för hon hade knappt åkt gjort det innan. Så klart blev det en hel del fall i backen men så småningom gick det riktigt bra att svänga. Supersnabb utveckling! 
 
 
 
 
 
 
Åre bjöd verkligen på oförglömlig skidåkning och vackra vyer. Det var så många pister att jag inte hann med att åka alla ens. För att inte tala om alla liftar... Jag är van med vanliga ankarliftar och stolliftar men här fanns det en sexsitsig stollift som hette VM6:an, Sveriges enda kabinbana och så en gondollift också. Det blev liksom spännadne att prova alla liftar också. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vill ni se mer från min Åreresa kan ni göra det i de här filmklippen som jag la upp på Youtube efteråt: 
 
 

I slutet på mars kommer jag att åka på ytterligare en bloggresa för att vara med på Influencres of Swedens årliga event ”The Influencer Convention”. Då bär det av till Saltsjöbaden utanför Stockholm där jag får jag träffa alla bloggvänner igen och förhoppningsvis lära mig massor av spännande nya saker. Dessutom kommer det att vara en lyxig galamiddag som pricken över i:et! 

/Anna Munkhammar
#1 - Johanna

Så kul att läsa och minnas :) Vilka härliga bilder!

Svar: Ja jag blev så glad också att minnas tillbaka :-D
Boden By Night - Anna Munkhammar

#2 - Maryem

Du skulle sett mig på söndagen! Då körde jag i röda backen :-)

Svar: Men shit vilken utveckling!! Jättedujtig!
Boden By Night - Anna Munkhammar

#3 - Emma

Vilka underbart häftiga bilder!

Svar: Tack Emma ♡♡♡
Boden By Night - Anna Munkhammar

#4 - Mia

Igen, fina bilder :) Vilket äventyr, måste pröva på deras backar någon gång.

Svar: Alltid tänkt att någon gång ska jag åka dit men först nu blev det av. Tack igen för dina kommentarer. Blir så glad att du läser min blogg och lägger ned tid på att skriva till mig ♡
Boden By Night - Anna Munkhammar