Hotell Saltsjöbaden: Jag bor på ett slott

Inser att jag verkligen är en lantis när busschauffören tillslut försöker prata engelska med mig för att jag är så förvirrad. 
 
 
Som jag berättat är jag extremt virrig när det kommer till resor. Jag skojar ofta om det och bjussar på mina fadäser men jag blir också ganska stressad när det är nya resor på gång. 
 
Meeen, snabbt blev jag en fin dam när jag väl kommit fram och fick syn på hotellet jag ska bo på. Grand Hotel Saltsjöbaden är typ ett slott med extremt högt till tak, kristallkronor, marmor och supertrevlig personal!
 
 
 
Imorgon är jag redo för The Influencer Convention. YES!
 
Sov gott /Anna Munkhammar

Besviken Kund

Alltså NEJ. SÅ MISSNÖJD OCH BESVIKEN!! Beställde en supersnygg tröja, överdrivet exalterad när jag får paketet och när jag öppnar så ser tröjan ut som en hög med skit. Förlåt för mitt grova uttrtryck men den gjorde det.
 
 
Okej om det bara varit att den inte föll mig i smaken men det är kvalitén som är riktigt dålig. Bland annat så har trådspänningen på symaskinen varit fel inställd så att sömmarna var fula och slarviga.
 
Det var faktiskt ingen billig tröja heller så nu har jag kontaktat företaget som jag köpt den av och de har förklarat att de haft problem med de som tidigare producerat deras kläder men som de nu bytt ut. Jag ska så klart få returnera tröjan och de bad om ursäkt.
 
Det här kommer alltså inte att kosta mig någonting annat än min förväntan inför en obetydelsefull tröja och ändå känner jag mig besviken.
 
Jag tror att det beror på att jag byggt en relation med det här företaget under en så pass lång tid. Jag har följt dem länge på instagram, blivit inspirerad, gillat bilder och så tillslut unnade jag mig själv den här dyra tröjan från dem... Det är inte ofta som man känner en sån anknytning till ett företag innan man ens är kund på riktigt så man kan verkligen säga att deras marknadsavdelning lyckats!!
 
Jag har i vart fall bestämt mig för att lägga ned tid på att förklara hur mycket jag gillat dem och hur tråkigt det känns att det blev så här. Hoppas att de tar till vara på min feedback och att jag får möjlighet att ge dem en andra chans. /Anna Munkhammar

7 Mardrömsscenarion på semestern (som slagit in)

Jag är ganska känd för att vara ett riktigt klantarsle, inte minst när det kommer till resor. Jag har hamnat i en hel del missöden på mina semestrar men på något underligt sätt har det alltid löst sig. Vad händer egentligen när det värsta som bara inte får hända faktiskt inträffar?

Här har ni mina 7 största mardsrömsscenarion som jag råkat ut för...

 

1. Bokade flyget fel månad

 
Jag och min kompis Bettan skulle resa till London tillsammans. Jag bokade flygresan och Bettan hotellet... Oturligt nog missförstod vi varandra på datumet, en hel månad! Bettan bokade hotellet i februari och jag bokade flyget i mars. 
 
Bettan skickade meddelanden till mig på facebook med bilder från London och texten "snart är vi där"... Jag tänkte inte så mycket på det mer än att jag möjligen tyckte att hon var lite väl het på gröten med tanke på att det var så länge kvar till resan... Några dagar senare fick jag ett SMS med frågan om jag hade packat än för att vi skulle resa nästa dag...Först då insåg vi vårt misstag. 
 
Varken flyget eller hotellet var ombokningsbart men som tur var gick det att boka ett nytt flyg och det löste sig som så att vi reste till London två gånger!  
 
 

2. Checkade in på fel hotell, i en ruffig stadsdel

 
 
När jag reste till Rotterdam råkade taxichauffören köra mig till fel hotell. Jag hade en informationslapp om vilket hotell jag skulle till men ovanför hotellnamnet stod det "Hotell Rotterdam". Chauffören trodde då att jag skulle till ett hotell som hette "Hotell Rotterdam" och körde mig dit...
 
Hotellet och området ikring var lite ruffigare än vad jag förväntat mig och receptionisten hittade inte någon bokning på mig. När jag visade min informationlapp om hotellet läste även hon bara den övre raden och hon bekräftade att jag var på rätt ställe (trots att det faktiskt stod ett annat hotellnamn under "Hotell Rotterdam" med bilder från ett helt annat hotell). Otur men förstår henne hon blev stressad och jag borde ha kollat själv en extra-extra gång men var så trött efter den flera timmar långa resan.
 
I slutändan betalade jag alltså för två rum den natten men det var väl inte hela världen för jag fick ju en säng att hoppa i ändå X-)
 
 

3. Missade flyget

 
Tyvärr har jag missat flyget JÄTTEMÅNGA (läs typ 4-isch) gånger. Det har varit hemskt och stressigt vid alla tillfällen (utom den då jag skulle flyga från att ha hälsat på mamma och pappa i Boden tilllbaka till Borås och jag faktiskt inte ens ville tillbaka).
 
Annars har jag på något vis missat dessa flyg: 
 
1. Flyg från Arlanda till Oslo (Råkade boka för tight inpå flyget jag åkte till Stockholm med så att jag inte hann vidare)
 
2. Flyg från Paris till Istabul (Försenad med flyget från Göteborg till Paris, irrade bort mig på flygplatsen och missade flyget)
 
3. Flyg från Luleå till Götegorg (Försov mig)
 
4. Flyg från Luleå till Borås (Missbedömde tiden att köra dit och kom fram för sent)
 
Men tänka sig, alla gånger har det faktiskt löst sig! Jag har fått åka med nästa flyg utan några vidare problem och har inte behövt betala extra en endaste gång (!!) 
 

4. Glömde skoternyckeln, 25 mil bort

 
Skulle åka på skotersemester i fjällen och stoppade skoternyckeln i min jacka så att jag inte skulle glömma den. Sen bytte jag jacka och körde till fjällen... Upptäckte inte mitt misstag för än skotern skulle backas av släpet och jag inte kunde starta den.
 
Som tur var kunde jag låna en skoter en dag och nästa dag skulle en till kompis komma upp så hon kunde hämta och ta med sig nyckeln till min skoter. Puh!  
 

5. Kackerlackor sprang på borden i restaurangen

 
Jag hade hittat ett riktigt guldkorn till restaurang i Istanbul. Åt där flera gånger men satt alltid på deras uteservering... En dag valde vi att sätta oss inne i restaurangen och mitt i maten upptäckte jag att det sprang kackerlackor på vårt bord!! Jag skrek så klart rakt ut och alla i restaurangen tittade på mig medan personalen sprang till mig för att komma till undsättning.
 
Jag åt inte upp maten.
 

6. Bjöds på kranvatten där man inte kan dricka ur kranen

Jag och min syster blev bjudna på vindruvor och vatten av en äldre man i turkiet. Vi tackade artigt och tog emot men sedan såg vi att han fyllde på sina vattenflaskor i kranen där alla spolade av sina fötter.  Jag var helt övertygad om att vi skulel drabbas av diaré men ingen av oss märkte av någonting.
 

7. Plurrade i en bäck på fjället och förfrös tån

 
Körde i en liten svacka och floff så fastnade skotern. Hoppade av skotern bara för att upptäcka att hela benen for ned i en bäck. Det var inte skönt när vattnet åkte in över stövelkanten. Vi lyckades dra upp skotern och jag slutade frysa om tårna ganska fort. Oturligt nog berodde det på att jag förfrusit tån och tappat känseln i den. Nåja, jag hade faktiskt en väldigt trevlig skotertur badandet till trots. 
 
Efter det har jag alltid med mig plastpåsar och extra tjocksockar i min skoterväska!
 
 
Hoppas ni skrattat lite åt mina otursresor. Det här var bara ett axplock (tyvärr). Sov Gott! /Anna Munkhammar

Halsband från The Crypt Of Curiosities

För ett tag sedan beställde jag några handgjorda halsband från The Crypt Of Curiosities och i veckan damp det ned ett paket i brevlådan. Tyckte det kunde vara kul att göra en liten unboxingvideo av det eftersom det är första gången som jag beställde därifrån.
 
 
 
Om ni undrar över Guldlock-lockarna i håret är det inget som jag lyckats åstakomma själv. Toppade håret hos frisören och hon piffade till det efteråt :-D /Anna Munkhammar

Ansökningar till ruff Diamonds trillar in

Idag har jag haft fullt upp med att kolla igenom ansökningar från alla er som vill bli en av oss i Ruff Diamonds crew. Det går så klart fortfarande att ansöka och du läser hur man gör här. 
 
 
Det är verkligen superspännande att gå igenom och kolla på allas bloggar! Även om jag inte kommer att kunna plocka in alla som toppbloggare så har jag ju adresserna till era bloggar och det betyder att jag kan hålla koll på och dela inlägg från er. Jag har faktiskt redan schemalagt en del delningar av blogginlägg från några av er som ansökt.
 
Jag håller också på att lära mig hur admin-verktyget fungerar på sidan så att jag kan ändra och uppdatera allt som jag vill. 
 
Imorgon är det fredag och jag har spelat in en unboxing video från The Crypt Of Curiosities som kommer upp på min youtubekanal vid 7-tiden. Gjort iordning det färdigt för att jag får besök från en annan härlig influencer imorgon, nämligen Helena Gunnare
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar