Saker jag ångrar att jag köpte

Den här videon var sjukt rolig att spela in. Vissa saker jag köpt... Alltså WHY!? Jag påmindes verkligen om mina tabbar. Speciellt skärmen som man har på magen...
 
 
Tycker det är en bra sak att tänka på att vi köper en massa onödig skit och det är ju inte hållbart i längden. Jag har faktiskt blivit ganska bra på att tänka mer medvetet nu men ibland kan det ändå ske något impulsköp ändå. 
 
Bjuder på några av mina fallgropar i den här videon så kanske ni slipper göra samma. Eller är det kanske redan för sent? 
 
 
Glöm inte att följa mig på youtube om ni vill bli uppdaterade direkt jag laddat upp något. Den här videon publicerades där redan igår.
 
Hemma från Stockholm och Guns N' Roses nu i vart fall och jag är väldigt nöjd med resan och konserten! /Anna Munkhammar
#1 - Clara

Jag tyckte om den där skärmgrejen som lyser i mörkret haha. Älskar saker som lyser i mörkret! Har till exempel satt upp självlysande stjärnor, planeter och grejer i taket ovanför sängen. Plus lite självlysande får så att det blir som en fårgalax. Det sägs att jag fyller 19 i år men jag tror det är 10 år för mycket. 😅

Svar: Jag gillar den också och var ju dörför jag köpte den. Men sen har det liksom inte blivit tillfälle att använda den. Alltid älskat uv-grejer och har ju en uv-tatuering också. Tyvärr är det ju inte så många miljöer den syns i. Fortsätt att behålla ditt barnasinne det mår man bara bra av :-)
Boden By Night - Anna Munkhammar

#2 - Bunny

Så roligt! Har funderat på att göra en sån video också! Så mycket knäppa saker man köper... :p

Svar: Det var jättekul och en tsnkeställare! Säg till om du gör det!
Boden By Night - Anna Munkhammar