Saker jag ångrar att jag köpte

Den här videon var sjukt rolig att spela in. Vissa saker jag köpt... Alltså WHY!? Jag påmindes verkligen om mina tabbar. Speciellt skärmen som man har på magen...
 
 
Tycker det är en bra sak att tänka på att vi köper en massa onödig skit och det är ju inte hållbart i längden. Jag har faktiskt blivit ganska bra på att tänka mer medvetet nu men ibland kan det ändå ske något impulsköp ändå. 
 
Bjuder på några av mina fallgropar i den här videon så kanske ni slipper göra samma. Eller är det kanske redan för sent? 
 
 
Glöm inte att följa mig på youtube om ni vill bli uppdaterade direkt jag laddat upp något. Den här videon publicerades där redan igår.
 
Hemma från Stockholm och Guns N' Roses nu i vart fall och jag är väldigt nöjd med resan och konserten! /Anna Munkhammar

Ombord på den röda båten

Jag och Johan är framme i Stockholm och har checkat in på den röda båten. Vi ska alltså bo i en supergullig gammal röd båt mitt i stan! 
 
 
Personalen som jobbar här är jättetrevliga och en kille gjorde en nattmacka till mig och Johan innan vi skulle sova
 
Förväntansfull inför imorgon. Sov gott!
 
EDIT: Vistelsen slutade inte eriktigt som jag tänkt mig. Läs gärna mitt inlägg "Vägglöss på hotellet"
 
/Anna Munkhammar

Guns N' Roses 13 bästa låtar inför konserten

Jag kan nog inte beskriva hur stort det kommer att vara för mig att äntligen få se Guns N' Roses live på torsdag. Jag kan knappt tro det själv och jag har gråtit när jag lyssnat på låtar från dem för att allt känns så stort. Det här är det band som jag växt upp till och som format mig allra mest. 
 
Bilden är lånad från Guns N' Roses mediabilder på deras officiella hemsida
 
Ända sedan Guns N´Roses splittrades har rykten kommit och gått om att de skulle återförenas. Jag trodde faktiskt aldrig att det skulle hända om än jag drömt om det och jag trodde definitivt ALDRIG att jag skulle få se dem! Är väl också därför som turnen heter just "Not in this lifetime"
 
Låt mig nedan få presentera Guns N' Roses 13 bästa låtar (i oberoende ordning). Ja jag vet att det är jättesvårt och jag kommer säkert ångra mig uti någon om något år men så här kändes det i vart fall idag:
 
Wecome To The Jungle
 
 
 
You Could Be Mine
 
 
 
Nighttrain
 
 
 
Paradise City
 
 
 
Sweet Child O' Mine
 
 
 
November Rain
 
 
 
Estranged
 
 
 
Live and Let Die
 
 
 
The Garden
 
 
 
Don't Cry
 
 
 
Coma
 
 
 
Patience
 
 
 
Down On the Farm
 
 
Som vanligt måste man ha med ett "honourable mention" också och där skulle jag vilja slå ett slag för låten "This I Love" från skivan Chinese Democrazy som Axl Rose gjorde utan de andra medlemmarna. Den skivan fick väldigt mycket kritik just för att han gjorde den själv och var i turbulens med de andra bandmedlemmarna men jag tycker verkligen att "This I Love" är väldigt fin. 
 
 
 
Håller du med eller tycker du att jag missade någon låt? VILKEN? /Anna Munkhammar

Moppekörning på midsommar

Om än midsommaren var kall och gav oss en och annan regskur så bjöd den ändå på ljusa nätter och några timmar vacker sol också. Jag och Johan tog en tur med några veteranmopeder och det var det roligaste jag gjort på länge!
 
 
 
Så barnsligt kul och det kittlade i magen fast det inte alls gick fort (kändes dock som värsta räserhojen). Jag riktigt kurglade av skratt och fniss. Har kört motorcykel innan men aldrig moped?? Definitivt ett underskattat fordon! 
 
 
 
Moped var ett bra sätt att få se och uppleva mer än på en promenad. Fast vi hade ju promenerat tidigare under dagen och det var så klart trevligt det med. 
 
Hur hade ni det på midsommar? Har ni frusit? Kolla in vilken tjock jacka hade..! /Anna Munkhammar

Köp jag ångrar

Gjorde en video med goth smycken jag köpt på sistone förra veckan och idag har jag spelat in en video med saker jag ÅNGRAR att jag köpt. 
 
 
Det är lite gott och blandat med allt från dyra märkesgrejer till Ali Express. Riktigt roligt att spela in!
 
Nu är jag bara supertrött (som ni kan se på bilden råkade jag blunda) så redigeringen blir imorgon och på tisdag. Allt måste vara klart då och tidsinställas för på onsdag reser jag till Stockholm för att se Guns N' Roses!! Behöver jag säga att det är en dröm som blir verklighet? 
 
Kram på er och sov gott! /Anna Munkhammar