Köp jag ångrar

Gjorde en video med goth smycken jag köpt på sistone förra veckan och idag har jag spelat in en video med saker jag ÅNGRAR att jag köpt. 
 
 
Det är lite gott och blandat med allt från dyra märkesgrejer till Ali Express. Riktigt roligt att spela in!
 
Nu är jag bara supertrött (som ni kan se på bilden råkade jag blunda) så redigeringen blir imorgon och på tisdag. Allt måste vara klart då och tidsinställas för på onsdag reser jag till Stockholm för att se Guns N' Roses!! Behöver jag säga att det är en dröm som blir verklighet? 
 
Kram på er och sov gott! /Anna Munkhammar
Haul: Goth smycken

Shoppat loss en del på sistone så jag har gjort en liten video med de senaste smyckerna jag köpt. Supersnygga från bland annat the Rogue and the Wolf, Restyle, Hellaholics och Jokkmokks Silver. Berättar lite om vad jag tycker om kvalitet mm...
 
 
För att kompensera för mitt konsumerande tänker jag göra en video med goth grejer jag ÅNGRAR att jag köpte. För visst är det så att det blir en del besvikelser och onödiga köp ibland! 
 
Ha en fin midsommar! Själv är jag i skärgården. Snorkallt men väldigt mysigt ♡ /Anna Munkhammar


Film från Keytown Meet

Jag har glömt att dela mitt videoklipp från Keytown Meet här på bloggen. Laddade ju upp det redan i torsdags. Ni har väl koll på att jag laddar upp på youtube  varje torsdag? Blir ett ikväll vid 19.30 med snygga goth smycken.  
 
 
Älskar verkligen veteranbilar och ska bli så kul när jag har min volvo klar!  Vill ni se bilder från bilträffen kan ni göra det i mitt tidigare inlägg från Keytown Meet
 
Ha nu en riktigt bra midsommar och missa inte kvällens youtubeuppdatering ♡ /Anna Munkhammar


Tårar i Sthlm

Stockholmsresan blev helt sjuk. Från glädjen i bloggeventet till att jag kvällen efter fick veta att en barndomsvän till mig gått bort. Kände mig helt plötsligt så ensam och ville bara hem. 
 
 
 
Jag ville hålla skenet uppe och vara glad men allt kändes bara piss och orättvist så började gråta mitt i en fullsatt tunnelbana på söndagen när allt sjönk in något. Skämdes och kände mig urdum som stod där som en packad sill och snörvlade men så gav en kvinna och man mig en näsduk och lite medmänsklighet. 
 
Jag fick näsduken för att torka tårarna och de frågade hur det stod till. Sen försäkrade de mig om att det var okej att gråta och de småpratade lite med mig. Kände verkligen blickarna bränna på mig där i tunnelbanevagnen så att de tog ett steg fram och hjälpte mig betydde verkligen mycket.
 
Det gav mig också en tankeställare över mig själv och hur jag hade agerat i deras situation. Hur tittar jag på andra som gråter på stan? Blir jag obekväm, vänder jag bort blicken och låtsas inte se? Dömmer jag? 
 
 
 
 
Bestämde mig för att promenera runt själv resten av dagen och inte ha något krav på att göra något särskilt. 
 
Jag skulle vilja skriva något klokt och viktigt men kan inte tänka annat än att livet är så oförståeligt och omotiverat rakt igenom orättvist ibland. Speciellt när fina och snälla människor tas ifrån oss alldeles för tidigt. /Anna Munkhammar