TBT: Rockabillyfest

Det är ett år sedan Johannas fantastiskt fina 30-årsfest idag. Den helt klart snyggaste festen jag varit på så delar med mig av några utav bilderna igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ikväll kommer det upp ett nytt youtubeklipp vid 19-tiden så håll ögonen öppna. Glad sommar, för äntligen är det ju faktiskt sommarväder! (Åtminstone här) /Anna Munkhammar


Luleå Skärgård - Sandön

Hej vänner, befinner mig just nu på Sandön i en solstol och kom precis i land efter en båtbogsering. Ni som följer mig på instagram (@bodenbynight) har kanske redan sett dett i instastories. Jag älskar att vara här i Johans föräldrars stuga för det är en riktig svensk idyll.
 
 
Så kul nu också att Britt som var jätterädd första gången hon åkte båt faktiskt hoppar i själv och verkar tycka det är kul. Lite läskigt är det förstås fortfarande eftersom hon inte gillar vatten men hon är ändå trygg med båten. Till och med jag blir ju nervös ibland när vi ska gå ut på någon vickig brygga, speciellt om Johan går framför för då gungar det så mycket.... 
 
 
 
Måste också visa dem här bilden från sovrumsfönstret igår som är totalt oredigerad så inget fuffens för att få en färggladare himmel. Alltså förstår ni hur vackert det är här ♡
 
 
Sandön är faktiskt anledningen att det inte blev någon youtubeuppladdning i torsdags, vi for helt enkelt hit istället. Tycker det är viktigt att vi njuter av våra sista semesterdagar nu så bloggen har hamnat lite i efterhand.
 
MEN, det väntar många roliga bloggrelaterade saker nu framöver. Bland annat med Ruff Diamonds och vi som är toppbloggare där har börjat lära känna varandra och blivit ett härligt gäng. Ser fram emot allt kul som vi kan göra tillsammans. Vi ska också ta in fler bloggare i gänget men mer info om det kommer på Ruff Diamonds och blogg.se senare. 
 
Stor kram och tack för alla kommentarer jag fått på sistone det är så mycket roligare att skriva för mig då. /Anna Munkhammar


Boden Alive

Igår var jag och Johan på Boden Alive som är en liten minifestival här i Boden. Vi satte oss i öltältet och sedan träffade vi bara en massa folk. 
 
 
 
Johan var med i en roddtävling med sitt jobb så han bar Pon Cat kläder från topp till tå. De kom fyra men var så starka att sitsen knäcktes i båten när de rodde. 
 
Några öl blev det så klart och ett åk i karusellerna. En lyckad kväll men aj så trött jag är idag!
 
 
/Anna Munkhammar


Renoveringen av huset

Så här långt har vi kommit i husrenoveringen. Det är fortfarande en del kvar som lister, fönstren ska bli vita och lampor installeras ordentligt. Men visst börjar det bli snyggt!
 
 
 
 
När allt är klart ska jag lägga upp ordentliga före och efter bilder. Jag är jättestolt att jag och Johan gjort så pass mycket själv men så har vi hållt på sedan september också. Men vi bestämde att göra allt succesivt och även leva emellan. Alla helger har inte gått åt till renovering utan vi har ju kört skoter och så också. 
 
Vi har haft väldigt roligt när vi hållt på. Speciellt nu i sommar när det varit mindre stress.
 
Det vi gjort så här långt är: 
  • Rivit väggarna mellan hallen, köket och vardagsrummet
  • Målat taket
  • Lagt nytt golv
  • Målat väggarna
  • Satt upp en vägg i natursten
  • Dragit om el
  • Monterat en takskena för gardiner
  • Möblerat och pyntat (så klart)
 
 
 
Ser fram emot att måla fönstren och sätta nya lister som nästa steg ♡
 
/Anna Munkhammar


Skulle ni läsa min blogg på engelska?

Hej vänner jag har haft tankar om att göra en blogg parallellt med den här på engelska. Alltså en som matchar ihop med min youtubekanal bättre.
 
 
Anledningen är just att jag vill kunna dela med mig i bilder och text även till de som följer mig som inte kan svenska. Dessutom är jag med i många grupper på facebook där alla skriver på engelska och ibland önskar jag att jag kunde gå in i fler diskussioner där via bloggen. 
 
Vad tycker ni om det? Skulle ni läsa den? Den här finns ju fortfarande kvar. 
 
/Anna Munkhammar