Boden By Night - Anna Munkhammar

Ny serie på youtube: Budget Goth
Nej, budget goth är ingen ny stil, det är bara jag som shoppar snålt! Det pratas ofta om att snygga alternativa kläder är dyra så jag tyckte att det kunde vara kul att göra en video med billiga och snygga alternativ. 
 
 
I början av klippet pratar jag också en del om hur jag ser på det här med olika stilar och elitism inom subkulturer. Jag tänker då på mitt inlägg "Sluta ifrågasätta varandras stil" som fått väldigt mycket uppmärksamhet från er läsare. Det betyder ju tyvärr att många känner igen sig i att de ifrågasätts när de inte följer mallar som andra satt upp för hur man ska se ut och vara inom en specifik subkultur eller stil. 
 
 
Angela Benedict har gjort ett bra youtubeklipp om detta nyligen (Goth Fashion is not a Goth Subgenre / Type) så det är helt klart ett hett ämne på mångas läppar nu. Jag tror att en stor andledning till det är just stilarna Nu Goth och Pastel Goth som har provocerat och rört upp en del känslor hos gothare som inte tycker att det är "äkta".

Det jag vill få fram i mitt klipp (vet inte om jag lyckas) är att en stil inte är något som man måste välja och följa utan du bestämmer själv vilka stilar du vill inspireras av och utforska. Ingen har rätt att ifrågasätta dig för det <3

/Anna Munkhammar

Platt som en pannkaka

Hej vänner. Jag vet inte exakt hur det gick till men jag har varit i en ganska låg period. När jag var på Winter Workation i Åre kändes allt så bra och jag var fylld med inspiration...

 

Jag träffade inspirerande männuskor, jag lärde mig massor och jag gjorde roliga saker. Fick så mycket ideér att det antagligen blev kortslutning i hjärnan eller något. 

 
Jag kom hem med en drös roliga bilder och historier att göra blogginlägg av. För att inte tala om hur solklara mina framtidsmål för bloggen och företaget kändes. Sen orkar jag liksom inte med. 
 
Inspirationen blev för tung att bära. 
 
Känner ni igen er?
 
Jag måste kanske vila och bearbeta allt helt enkelt. Lagt ut fredagsklippet på youtube nu i vart fall ♡ /Anna Munkhammar
Skotersafari i Åre
Idag kom telias tekniker och röddade min blogg. Det var tydligen rotern som var roten till det onda och med en ny kan jag surfa på precis som vanligt. Tur var väl det för hur hade det annars gått med tisdagsavsnittet på min youtubekanal!?
 
 
Den här gången är det från skotersafarit i Åre. En nybörjaranpassad skotertur så kanske inte särskilt spännande för mig körmässigt. Eller? Daniel Ryden skulle också köra och det kändes det lite nervöst....
 
Daniel har föresten också lagt upp ett klipp från turen och ni kan kolla på det här. Hans är sjukt proffsigt och jag finns med på ett hörn. Var väldigt avis på hans DJI Osmo som jag bara MÅSTE ha! Kolla vilken skillnad på skaket med och utan Osmo 3.08 i klippet när batteriet i Osmo tog slut!!
 
 
Ha en bra kväll, imorgon kommer slalombilderna upp. ÄNTLIGEN! /Anna Munkhammar