Soliga helgen

Den här helgen har verkligen varit den finaste på hela året. Först snöade det under veckan och sen strålade solen både lördag och söndag med klarblå himmel och ca -10 på dagen.

 
 
Allt är så vitt och ljust och blått och fräscht ute. Jag fick en sån energi! 
 
Det blev både skoterkörning och långpromenad med Johan och Britt. Jag börjar med att lägga upp lite bilder från prommisen. Vi gick längs skoterleden ut på Vittjärvsträsket som ligger vid vårt hus. 
 
Jag är så lycklig att jag kan få bo bredvid allt det här vackra. Det enda jag behöver göra är att öppna dörren och ta ett steg ut. 
 
 
 
 
Jag har spelat in två filmer åt er också. Ett när vi tar skotern till Svedeakojan och ett när jag visar några snygga vinteroutfits. Ska bli kul att klippa ihop allt till färdiga filmer. Jag har blivit helt hooked on youtube!
 
 
Hoppas att ni också fått en helg som ni njutit av var än ni bor ♡ /Anna Munkhammar

Ny soffa

I December beställde vi en ny soffa och nu är den äntligen här. Kan ni förstå att jag har längtat? 
 
 
 
Efter allt stök med renovering börjar vissa delar falla på plats nu. Visst är det nya golvet snyggt? 
 
Nu känner jag mig redo för lite lördagsmys!! /Anna Munkhammar

Skoter i luleå

Minns ni när vi gjorde kolbullar? I tisdags laddade jag upp en film från skoteråkningen också. Det var väldigt nytt för mig att köra skoter i Luleå för jag har aldrig gjort det faktiskt. Normalt far man väl egentligen norrut för att komma till mer snö eller hur? Men det var kul att köra lite i skärgården om man bortser från när jag såg hålet i isen där isbrytarna går :-S 
 
 
På fredag har jag haft tankar om att lägga upp ett till budget-goth inlögg för jag har gjort lite REAfynd! Är det något ni är sugna på att se? 
 
/Anna Munkhammar

Vlog från februari

Hej, har ni koll på att det kom upp en liten vlogg i fredags? Det är egentligen flera "misslyckade" vloggdagar som jag satte ihop till en gemensam. Practice makes perfect ;-) 
 
 
I den här får ni följa med mig när jag glöm motorvärmaren, blir dammsugen av mamma för att min jacka är full i katthår, bowlar med Johan, är bjuden på pressvisning av filmen "Solens son" och blir upprörd över att några dissade mig under efterminglet, ser Ersnäs Amatörteater och deras pjäs "Timmermansgatan" tillsammans med Charissa. 

Imorgon kommer min vän Johanna förbi på middag och det blir supermysigt. /Anna Munkhammar

Jämtländska Kolbullar

Laddade upp en video igår med hur man gör Jämtländska Kolbullar över öppen eld. Det är superenkelt man blandar bara vatten, mjöl och salt. Sen kan man ta med smeten i petflaskor. 
 
 
Det här var faktiskt första gången jag provade kolbullar och det var SÅ GOTT! /Anna Munkhammar