GIVEAWAY: Vinn godis!

Jag utlovade ju en liten giveaway tidigare och nu är den publicerad! Jag och Patrik utmanar er att vinna mina favoritgodisar 
 
 
 
Det är en tackvideo till dig som följer mig här och på youtube. Jag blir varm varje gång jag fått en kommentar och det är så mycket roligare att hålla på helt enkelt. Det tar tid att skriva en kommentar och jag är glad att någon vill lägga den på mig. 
 
Det blir också ett firande över att en av mina videor har över 10 000 views. Det är stort för mig i vart fall B-)
 
Godiset som ligger i potten är lakrisal, kola snören, Marabou frukt och mandel, hockeypulver och lösviktsgodis.
 
I videon äter jag godiset (som i en mukbang) och så berättar jag lite barndomsminnen,  min resa till USA osv.
 
För att vara med i tävlingen ska du tipsa mig om en youtubevideo som du vill att jag ska göra. Mer info finns i videon.
 
Lycka till! /Anna Munkhammar
#1 - Clara

Spelar det någon roll om jag skriver kommentaren här eller under videon på youtube? Jag skulle i alla fall tycka att det var roligt om du gjorde en video där du levde som i sims under 24 timmar, likt den här: https://www.youtube.com/watch?v=D9oPKN-ami4

Skulle vara intressant att se :D

Svar: Det går bra. Haha jag dör som en SIMs i 25 timmar. Mina blir alltid bortglömda och går på toa på golvet typ 😂
Boden By Night - Anna Munkhammar

#2 - Helena i Uppsala

Jag vill se mer av katten! Den är ju redan din sidekick. Kan den några konster? Min katt öppnade dörrar. Första gången var det otäckt för jag visste ju att jag var ensam hemma. Misan gillade också småkakor, i alla fall om man matade henne. Äter din katt godis - geléråttor? Den slickar sig om munnen!

Svar: Hej Helena vad kul att höra från dig igen ❤ Jag hade skitit ned mig om Patrik öppnat en dörr hos mig och jag trott att det var någon annan i huset! Vita katten Anneli var mycket smartare än Patrik och hon kunde öppna dörrar och skåp. Första gången hon hoppade mot handtaget på sovrummet för att öppna och så blev jag så klart förskräckt! Vi fick ställa grejer för dörren så att hon inte kom in. Patrik brukar däremot inte göra så mycket. Han vill mest äta och mysa 😅 officiellt får han inge godis eller så men klart att man kan ju råka tappa lite på golvet eller hur ;-) Misan låter helmysig och ett kakmonster också!
Boden By Night - Anna Munkhammar

#3 - Helena

Hej!
Hur går det i godisutlottningen? Vem vann?

Svar: Jag skulle välja ut men jag hade så svårt så jag har bett om hjälp förlåt!!
Boden By Night - Anna Munkhammar