Boden By Night - Anna Munkhammar

Test & recension: L'Oréal Colorista blue
Jag har testat L'Oréals Colorista toning i nyansen blå. Eftersom jag alltid får bra feedback på mina recensioner så tänkte jag visa er hur toningen fungerade på mig med före och efterbilder. 
 
 
Mitt hår är i en extremt ljus nyans (i princip vitt) och faktiskt i en ganska bra kvalitet trots alla blekningar så det borde utgöra den perfekta grunden för toningar. Men om ni kommer ihåg när jag testade Stargzers toning så blev det i princip ingen skillnad alls så mina förhoppningar på colorista var inte de högsta. 
 
I beskrivningen står det att toningen ska appliceras i torrt nytvättat hår och sedan verka i 15-20 minuter. Ju längre tongen sitter i desto mer intensivare blir resultatet. Jag väntade i 25 minuter innan jag tvättade ut colorista ur mitt hår.
 
Toning är som ett balsam med pigment i så det nöter alltså inte på håret som en färgning gör och därför kan man ha i toningen längre utan att det för den skull skadar håret. Pigmenten lägger sig utanpå hårtstået och tvättas bort allteftersom.  
 
Så här blev resultatet före och efter:
 
 
Som ni ser skiftar färgen i blått och lila, och alltså det är så häftigt för i vissa ljus har mitt hår sett blått ut och i andra lila. När jag var på the Influencer Convention i helgen var det flera som sa till mig något i stil med "men va, var inte ditt hår lila imorse!?"
 
De här två bilderna är tagna exakt samma dag med bara någon timmes mellanrum. Den ena är i hallen på mitt hotellrum och den andra i sovrummet. Visst är det sjukt?
 
 
Colorista ska hålla i 4-10 tvättar beroende på hårets typ och kvalitet men än har jag inte hunnit tvätta det så många gånger. Efter första tvätten blev den blå tonen ljusare och mer korallblå. Det lila framträder då inte heller lika tydligt.
 
Hoppas att ni fick hjälp av mina erfarenheter! Kom ihåg att som vanligt när jag testar en produkt så är det min subjektiva åsikt och jag kan bara bedömma hur den fungerade för mig och mitt hår!
 
Har du färgat håret mörkt men drömmer om att ljusa upp det? I så fall tycker jag att du ska läsa mitt test av color B4 när jag gick från rödhåring till blond.
 
/Anna Munkhammar 
#1 - Caroline

Snyggt och vad häftigt att det kan skifta i olika färger i olika ljus. Har aldrig testat det men kanske måste testa någon gång. :)

Svar: Jag vet inte om det var meningen att det skulle skifta för det stod inget om det på förpackningen. Men gjorde verkligen det i mitt hår :-O efter att jag tvättat det är det dock mest blått.
Boden By Night - Anna Munkhammar