Boden By Night - Anna Munkhammar

Colorista #bluehair efter några tvättar
Igår färgade jag över mitt blåa hår! Jag trivdes inte alls med den turkosa färgen det fick efter några tvättar. Tyvärr har jag läst på lite och kollat in en del youtubeklipp och dessvärre är det jättemånga som fått problem med att tvätta ur Loreal Colorista #bluehair (!!) Sjukt irriterande att de marknadsför den som "washout" när det sitter i så otroligt mycket längre!
 
 
Min stora skräck är att när det lila tvättas ur så kommer det blå fortfarande bli kvar och så småningom bli grönt allt eftersom. Jag hoppas att det inte blir så i och med att mitt hår var så pass vitt under. Annars kan det ju bli så att om man har en gul ton i håret så blir blått+gult=grönt . Jag är inte sugen på att få ofrivilligt grönt hår!!
 
Nu har jag i vart fall tonat över det blå med färgen lilac. Det ser bra ut MEN, jag tycker att färgerna blivit så sjukt mycket annorlunda jämfört med bilderna på förpackningarna (som man kan se i videon). Jag kommer inte att använda Colorista igen. 
 
 
Hoppas ni blir hjälpt av mina erfarenheter. Det återstår ännu att se om det blå kommer att gå bort. /Anna Munkhammar
#1 - Bunny

Så tråkigt när det inte alls blir som man tänkt sig och produkten inte fungerar! :(

Svar: Ja jag hoppas att jag klarar mig från grön-hårs-problemet som andra haft :-O
Boden By Night - Anna Munkhammar

#2 - Mad About Tea

Tyvärr är det oftast så att blå pigment gärna vill stanna kvar, helst om håret är väldigt ljust. Men tråkigt att det blir så när det ska vara urtvättbart!

Svar: Ja jag trodde inte att det skulle sitta som en vanlig toning utan verkligen åka ut fort. Det fastande betydligt snabbare och mer än när jag använt tex. stargazer.
Boden By Night - Anna Munkhammar