Boden By Night - Anna Munkhammar

Den lilla Fjällstugan
Den här fjällstugan fotade jag en lite sådär halvdassig dag när jag var ut på fotouppdrag. Solen ville spricka igenom molnen men orkade inte fullt ut.
 
 
Det är en av alla fjällstugor som finns utplacerade. Jag tycker alltid att de ser så gulliga och mysiga ut där de står i det annars karga landskapet.
 
Dörren är olåst för tanken är att om det blir oväder kan man söka skydd i dem, men man kan så klart stanna till och fika även fina dagar. 
 
Det finns ved i stugorna också men den är bara till för nödfall (!). Vill man nöjesgrilla får man ta med sig egen ved. Tänk vad hemskt om någon blir fast på grund av en snöstorm och så är all ved borta!
 
 
 
Är det strålande sol sitter jag hellre ute men den här gången var det lite kyligt så då blev det ett stopp i stugan en stund. Vi hade ingen ved att elda med men fick i vart fall skydd från vinden. /Anna Munkhammar
Wiccapedia
Jag läser just nu en bok som heter Wiccapedia. Jag har sett den lite här och där på instagram i sitt nya utförande (tidigare såg omslaget annorlunda ut) och den är ju bara så sjukt snygg. I vart fall jag blir jättenyfiken på fina bokomslag. 
 
 
Bestämde mig för att beställa hem den för ett bra tag sedan men sen blev den liggandes. Jag har haft lite svårt att ta mig tid till att läsa men nu har jag alltså satt igång! 
 
 
 
Ska bli kul att göra en recension till er ;-) /Anna Munkhammar
Ändringar på min Youtubekanal
Jag kommer att ladda upp videoklipp en gång i veckan isället för två. Jag berättar mer om det i videon men huvudanledningen är att det blir stressigt så jag hinner inte lägga ned den tiden jag vill på det bra materialet jag har som kräver mer redigering. Då laddar jag upp andra korta videos för att hinna med och det blir ännu mindre tid kvar till att redigera de roliga klippen. Det spännande råmaterialet läggs liksom bara på hög...
 
 
Jag tror att det här kommer att bli jättebra. Känns skönt och ska bli kul att få jobba mer nogrant med mina videos. 
 
Ha en fin fredag! /Anna Munkhammar