Näthat: ful som fan, gammal och heroinist

"You are ugly as hell and you look old as fuck, besides, your channel is dead, your english is bad and you said nothing interesting. You look like you did heroine. Nobody watches you."
 
 
Tydligen är det väldigt upprörande att jag har gjort en youtubevideo där jag berättar att jag tycker det är obehagligt med terroratacken i Stockholm. Det är verkligen inget speciellt med den videon utan den är rätt så trist. Jag säger egentligen bara att jag inte vill lägga upp en glad video med tanke på det som skett och att jag själv känt rädsla för terrordåd helgen innan det skedde när jag var på besök i Stockholm. 
 
Jag avslutade videon med att säga att vi är många som vill leva fritt och ifred både i och utanför Sverige och det är väl i så fall det som upprört detta troll.
 
 
 
Har svårt att ta åt mig av just det här kommentaren eftersom den är så skruvad men jag har fått andra kommentarer på bloggen som jag blivit ledsen av. Bäst taktik tror jag är att inte gå in i en argumentation utan radera direkt. Det är inte roligt att lägga ned tid på att skriva elaka saker om det försvinner i tomma intet. 
 
Det har också hänt att jag fått elaka meddelanden via SMS och det kändes så klart mer obehagligt. Jag skrev aldrig något om det på bloggen för då kanske det hade eskalerat. På något sätt kan jag inte annat än tycka synd om människor som beter sig så. 
 
Vad säger ni, Ska man skratta eller gråta åt nättrollen och personer som spridet hat på nätet? Och hur hanterar man dem bäst? /Anna Munkhammar

Youtube: Bloggresa till Tännforsen

Kommer ni ihåg när jag var på Winter Workation i Åre med Influencers of Sweden? Nu har jag klippt ihop en film från när jag, LinnéaRaniaUlrica och Maria tog en dagstur till Tännforsen (Kolla in deras bloggar, sjuuukt bra). Tännforsen är Sveriges största vattenfall och det var väldigt mäktigt att se det på vintern!
 
 
Som ni kan se i klippet hade vi också väldigt kul tillsammans och var allmänt klantiga. Speciellt när jag och Maria dividerar om att det är isigt för att i nästa sekund trilla ihop i en hög!
 

Jag blev verkligen superglad av att se och sätta ihop de här filmsnuttarna <3 /Anna Munkhammar

Jag ska till USA!

Det är med skräckblandad förtjusning jag skriver det här. Jag ska resa till USA!? Jättespännande och en dröm som går i uppfyllelse MEN, jag är världens sämsta resenär och jag får hemlängtan om det går längre än en helg... ojoj...
 
 
Jag var till Puerto Rico i höstas och om än det var härligt och roligt plågades jag av hemlängtan redan halvvägs in på veckan. Vi ska vara i USA i över två veckor så det gäller att jag förbereder mig.
 
Vi kommer att hålla oss till Florida och resa runt till olika platser där. Idag har Johans föräldrar (som också ska med) visat hur vi ska åka och var vi ska bo. Skönt att de har koll på läget så att jag kan flyta med men jag ska också kolla om det finns något särskilt som jag vill spana in.
 
Har du varit i USA och vad får man bara inte missa??
 
/Anna Munkhammar

Den lilla Fjällstugan

Den här fjällstugan fotade jag en lite sådär halvdassig dag när jag var ut på fotouppdrag. Solen ville spricka igenom molnen men orkade inte fullt ut.
 
 
Det är en av alla fjällstugor som finns utplacerade. Jag tycker alltid att de ser så gulliga och mysiga ut där de står i det annars karga landskapet.
 
Dörren är olåst för tanken är att om det blir oväder kan man söka skydd i dem, men man kan så klart stanna till och fika även fina dagar. 
 
Det finns ved i stugorna också men den är bara till för nödfall (!). Vill man nöjesgrilla får man ta med sig egen ved. Tänk vad hemskt om någon blir fast på grund av en snöstorm och så är all ved borta!
 
 
 
Är det strålande sol sitter jag hellre ute men den här gången var det lite kyligt så då blev det ett stopp i stugan en stund. Vi hade ingen ved att elda med men fick i vart fall skydd från vinden. /Anna Munkhammar

Wiccapedia

Jag läser just nu en bok som heter Wiccapedia. Jag har sett den lite här och där på instagram i sitt nya utförande (tidigare såg omslaget annorlunda ut) och den är ju bara så sjukt snygg. I vart fall jag blir jättenyfiken på fina bokomslag. 
 
 
Bestämde mig för att beställa hem den för ett bra tag sedan men sen blev den liggandes. Jag har haft lite svårt att ta mig tid till att läsa men nu har jag alltså satt igång! 
 
 
 
Ska bli kul att göra en recension till er ;-) /Anna Munkhammar