Boden By Night - Anna Munkhammar

När allt bara går fel...
Just nu går allt jättebra och jättedåligt på samma gång (!) Jag har varit magsjuk och spytt tarmarna ur mig själv samtidigt som jag varit glad åt att blogg.se lyft mitt inlägg om Halv Åtta Hos Mig både på RuffDiamonds och på deras egen framsida. YES, det går bra för mig nu, eller..? 
 
 
Kände mig bättre idag och for för att hämta min bil på verkstaden. Inget konstigt i sig men väl där upptäcker jag att jag har olika strumpor på fötterna... Pinsamt!
 
Vad än värre är hade jag lämnat in bilen för en pluttig grej som skulle kosta ca 600 kr att laga men det visade sig att det är så allvarliga fel att de avrådde mig från att köra hem bilen. Dessutom kommer det i så fall att gå på dryga 10 000 att laga den. (TIOTUSEN, känner genast att illamåendet börjar krypa tillbaka :-P )  
 
 
Då orkar jag inte ens gå in på allt annat som att katten Patrik har gnagt på mina nya vinterskor, jag hade bara ordnat skjuts TILL verkstaden, jag for för att fixa stämpel i min servicebok till skotern men hade serviceboken i volvon som är på verkstaden osv osv. 
 
En sak är då säker, det blir då inte att köpa nå nya strumpor än på ett tag, eller andra kläder heller för den delen. Nu är det strängeligen förbjudet att köpa kläder eller annats onödigt till efter jul åtminstone. Om så det går hål i mina olikfärgade strumpor ska här hållas i slantarna! /Anna Munkhammar
Smakar LUSH lika gott som det luktar?
I somras på ett event provade jag det där som jag alltid funderat på när jag gått in på LUSH...
 
 
I klippet berättar jag också att jag kommer att åka på ett nytt event nu i höst. Så jag ska se till att filma mer då <3 
 
/Anna Munkhammar
Ruff Diamonds

Men så kul, har ni sett att mitt senaste inlägg om Halv Åtta Hos mig är med på Ruff Diamonds!?

 

Alltså yes yes yes vad glad jag blir! /Anna Munkhammar