Tävling: LUSH produkter

När jag var på LUSHs bloggevent fick jag en påse med lite olika produkter. Nu tänkte jag göra en tävling där ni som läser min blogg får möjlighet att ta del av denna påse och vinna ett paket med några produkter ur LUSHs julkollektion.

 

Paketet består av Snowcastle (tvål), Mistletoe (badbomb), Ruby Red Slippers (bubbelbit) och Shooting Stars (tvål) samt en sjal ut deras vintage sortiment.

 

Tävlingsreglerna

 
1. Kom på ett tema på ett blogginlägg eller ett youtubeklipp som du skulle vilja att jag gör. 


2. Skriv din idé i kommentarerna på det här blogginlägget eller i ett privat meddelande på facebook. BÄST FÖRSLAG VINNER.


3. Om flera har samma förslag ger det ett pluspoäng vardera att vara först samt att följa mig på facebook, instagram och youtube. Skriv i kommentaren att du gör det så blir det lättare för mig.

 

Jag är enhällig dommare och kommer självklart att göra den idé som vinner och kanske några till också. Skulle det nu bli oavgjort så lottar jag.Vinnaren skrivs ut här på bloggen och meddelas via mail. 

Innan vi sätter igång vill jag också förtydliga att det inte är LUSH som bett mig att hålla i tävlingen utan det är jag som bestämde att jag ville dela med mig av min goodiebag till er. 

Sista datum att delta är den 17e oktober. Lycka till! /Anna Munkhammar

#1 - Helena i Uppsala

Mer från Sandön. Öar är fascinerande: Hur ser det ut? Bara sommarstugor? Levde man där förr, som fiskare? Vad kan växa där?

Svar: Vilket otippat förslag men jättekul. Jag var faktiskt på Sandön idag och det var supermysigt. Tack för ditt bidag i tävlingen :-D
Anna Munkhammar

#2 - Jeanette

Tema "Helga vilodagen". Lite rolig tvist på vad ska man göra "idag" för att ta vara på att det är söndag och att man är ledig. Hur ser en vanlig söndag ut för dig? Vilka tips på bra söndagsaktiviteter har du?

Svar: Spännande! Kul att du är med i tävlingen :-D
Anna Munkhammar

#3 - Mariah

Jag tänkte en serie av filmer eller inlägg, där du gör utflykter till olika "smultornställen" i Boden, besöker se värdigheter och visar upp vårt fina kommun och vad man kan göra här :)

Svar: Bra förslag :-)
Anna Munkhammar

#4 - maria

Jag skulle vilja läsa ett litet natur-nostalgi inlägg. Typ hur växte du upp, var ni ute mycket i naturen, hur började ditt intresse för natur och friluftsliv och har du några tips till mig som mamma hur jag får ut mina barn , jag är livrädd att de ska växa upp och sitta fast vid sina skärmar istället för att hoppa och leka ute i snöhögarna!

Svar: Tack för förslaget, jag har ett litet mini-tips redan på en gång som heter "pokemon go", hihi. Fast då finns ju skärmen kvar förstås ;-)
Anna Munkhammar

#5 - Kristiina

Hej!

December-mingel!
Tipsa om julklappar att skämma bort sig och andra med, bästa julgodiset för i år. Mode för december festerna, musiken, utflykterna..ja allt som hör årets sista månad till.
Lite "Hello december, you are the last one - be the best one!".

Ha en fortsatt fin höst!
Med vänlig hälsning,
Kristiina.

Svar: Tack för att du bidrar i tävlingen Kristina. Ha en fortsatt fin höst du med <3
Anna Munkhammar

#6 - Emma

Har faktiskt inte följt din blogg innan men detdär med omoderna kläder verkar ju intressant. Skullevilja se din tolkning på de olika talen. En outfit där du tolkar 20-tal, en 70-tal osv

Svar: Kul att du hittat hit! Lycka till i tävlingen :-)
Anna Munkhammar

#7 - susanna

Jag skulle vilja se hur du väljer kläder varje dag!

#8 - Jennifer

Jag skulle vilja se att du testar någon utmanande/rolig/ovanlig sport, helst som du aldrig någonsin testat!
Sådant är alltid kul att kolla på, och tänkbart roligt att spela in :D

#9 - Kattas Betraktelser

Dina klädtips tycker jag är roande och roliga. Sedan hur det går till bakom kameran.

#10 - Jennifer

"Hur jag skulle reagera"
Dina svar med frågor likt
".. Om jag vann en miljon"
"... Om jag skulle behöva flytta till annan stad"
Och massa andra frågor, roliga som tråkiga

#11 - Emelie

Vore ju SUPERKUL med youtubeklipp där du testar göra egna badbomber/tvålar/liknande!

#12 - Annika Nilsson

Alla har väl en kartong eller byrålåda där man lägger allt "skräp" som man inte vet var man ska ha någonstans eller vad man ska ha till, men inte blir färdig till att kasta! Man tänker; detta kan kanske vara bra att ha någon gång. Och så blir det liggande.... Dyk ner i denna låda, så får vi se vad du har för gamla godingar där!
Följer på Facebook!