Kontrast med snö

Jag fick en kommentar här på bloggen om att det måste ha varit stora kontraster att komma hem från Puerto Rico till Skoterns Dag. Ja det kan man ju lugnt säga att det var!!

 

Det var en bra kontrast tycker jag! Visst var det jätteskönt att vara utomlands på en sol och bad semester men nu har jag vintern att se fram emot.

Det har snöat lite här medan jag var borta men än så länge är det bara frost på backen. Fast utanför ena skoteraffären hade de fått ihop till en snöhög, förmodligen med hjälp av ishallen (?) Shit vad den gav feeling!!! /Anna Munkhammar

Skoterns dag!!

Kom hem från Puerto Rico idag och redan kan jag se fram emot skoterns dag imorgon!!

 

Då har alla skoterhandlare öppet, grillar hamburgare och bjussar på kaffe. Bra priser brukar det vara också och så får man den där känslan av att SNAAAART drar säsongen igång <3

Jag brukar göra så att jag åker runt till skoterbutikerna i Boden och Luleå. Sixten Nilssons och Yamaha Center har oftast bra med skoterkläder (och REA). Fast allra mest tycker jag förstås om att fara till "min" skoterhandlare Tords Motorservice.

Det hade varit kul att titta på Ski-Doos 850 igen men vad jag förstått har de inte börjat leverera ut dem än. Fick dock en glimt av den på BRP-Tour i våras...

 

Till vintern ska jag se till så att jag får provköra också!!

Sov Gott, träffar jag kanske rent av på några av er imorgon? /Anna Munkhammar

Vad gör man när det är sämre väder i Puerto Rico

Det har varit lite sämre väder men fortfarande varmt så då hyrde vi en bil. Besökt några andra städer än Puerto Rico och ett STORT shoppingcenter.

 

Än så länge är jag inte superimponerad av maten här men jag hoppas att det blir något gott ikväll.

Mest av allt är jag intresserad av ett vattenland som lagt ned och står helt öde. Idag ska jag och Johan promenera dit och fota. Det är så läskigt när något stått öde och naturen har tagit över!

/Anna Munkhammar

Ett dopp

Hälsar snabbt hej till er innan jag beger mig till stranden igen.
 
 
Det går inte helt som planerat för, precis som Katta och Eva varnade mig för så är internet på hotellet slooooow. 
 
Jag hade tänkt att ni skulle få massor av bilder varje dag men det ser ut som att det får bli en bildbomb när jag kommer hem. 
 
Tittar in med små vykort åt er bara. Kram!!! /Anna Munkhammar