Boden By Night - Anna Munkhammar

Skotersäsongen är igång

Åååå jag är så lycklig att det kommit precis med snö så att man kan köra skoter. Jag och Johan var ut i söndags på en tur men klantade oss med så mycket innan så att det han skymma innan vi kom iväg.

 
 
 

Det krävs i och för sig inte så mycket för att man ska missa de få ljusa timmar som vi har nu. Den här årstiden blir det ju mörkt mitt på dagen.

Med tanke på dagens snöoväder låter verkar det ju lovande för mer körning i helgen! /Anna Munkhammar

 

På Ruff Diamonds och blogg.se IGEN (!)

Mitt inlägg med intervjun med Kodie har plockats upp på både blogg.se och Ruff Diamonds framsida. Kul tycker så klart jag!

 
 

Själv är jag heeeelt slut i skallen och kroppen. Vi har börjat riva väggen mellan köket och vardagsrummet i huset och det är så sjukt mycket att tänka på. Blir aldeles matt både av att riva och bära brädor och sen att försöka klura ut hur allt ska göras så smart som möjligt.

Jag tänkte att det skulle bli mer stressigt med bloggen då men istället är det mer kul. Bloggen har verkligen blivit min kreativa ventil.

Längre fram i veckan tänkte jag berätta mer om de olika stenarna som är med i adventskalender-tävlingen.

Sov gott!! /Anna Munkhammar

 

Adventskalender
Så var det äntligen dags för min adventskalender. Varje advent kommer ni få en lucka att öppna hos mig där ni kan vinna en present. Jag är verkligen jättepepp på det här och hoppas att ni kommer att tycka om presenten lika mycket som jag själv gör!
 
 

Idag är första advent och här har ni den utlovade luckan:

 

Tävlingsreglerna:

1. Prenumerera på min Youtubekanal
2. Berätta vilken sten som du skulle välja som din tursten och varför. Du kan kommentera på bloggen, youtube eller PMa på facebook.
 

Stenarna:

Gul - Citrin
Rosa - Rosenkvarts
Blå - Howlit
Turkos - Grön Aventurin
Metallic - Hematit
Transparent - Bergskristall
Lila - Ametist
 
Sista dag att delta i tävlingen är nästa lördag den 3e december! /Anna Munkhammar