Skotersäsongen är igång

Åååå jag är så lycklig att det kommit precis med snö så att man kan köra skoter. Jag och Johan var ut i söndags på en tur men klantade oss med så mycket innan så att det han skymma innan vi kom iväg.

 
 
 

Det krävs i och för sig inte så mycket för att man ska missa de få ljusa timmar som vi har nu. Den här årstiden blir det ju mörkt mitt på dagen.

Med tanke på dagens snöoväder låter verkar det ju lovande för mer körning i helgen! /Anna Munkhammar

 

Adventskalender

Så var det äntligen dags för min adventskalender. Varje advent kommer ni få en lucka att öppna hos mig där ni kan vinna en present. Jag är verkligen jättepepp på det här och hoppas att ni kommer att tycka om presenten lika mycket som jag själv gör!
 
 

Idag är första advent och här har ni den utlovade luckan:

 

Tävlingsreglerna:

1. Prenumerera på min Youtubekanal
2. Berätta vilken sten som du skulle välja som din tursten och varför. Du kan kommentera på bloggen, youtube eller PMa på facebook.
 

Stenarna:

Gul - Citrin
Rosa - Rosenkvarts
Blå - Howlit
Turkos - Grön Aventurin
Metallic - Hematit
Transparent - Bergskristall
Lila - Ametist
 
Sista dag att delta i tävlingen är nästa lördag den 3e december! /Anna Munkhammar

Avslöjar några hemlisar

Det händer lite väl mycket bakom kulisserna nu. En del saker måste jag hålla hemligt för er och andra kan jag skvallra lite om. Så tänkte berätta om de sakerna som jag kan och sedan får jag bita mig i tungan ett tag till uti det andra. 
 
 
Okej då, för det första har jag intervjuat Kodie. Jag kommer att publicera intervjun här på bloggen imorgon så håll utkik!!
 
 
För det andra kommer jag att ha en adventskalender där ni får en överraskning varje advent. Första luckan öppnar vi alltså nu på söndag!!! Det kommer mer att vara en tävling där ni kan vinna något. Vad det blir mer exakt får ni se då. 
 
Resten av  hemlisarna får vi ta sen. Äntligen fredag!! /Anna Munkhammar 
 

Teknikkväll på NAViS

Igår var jag på en teknikkväll om skotrar som anordnades av NAViS. Jag stannade bara där en stund eftersom mycket handlade om Arctic Cat och jag själv kör ju Ski-Doo men det var ändå kul att åka dit.
 
Det som kändes lite synd var att jag missade visningen av Slednez nya film Momentum. Det hade varit roligt att se den sådär i butiken men då hade jag blivit tvungen att stanna och vänta i flera timmar. 
 
Nåja, jag blev om möjligt ännu mer spänd på vintern och fantasierna fick sätta igång när vi satt på skotrar och träffade andra med samma intresse. /Anna Munkhammar 

Ny Instagram

Jaha då när jag legat sjuk har jag kommit på den geniala idén att jag ska göra en egen instagram för bloggen...

 

-But Why?

Jo jag känner att Facebook med sina algoritmer har blivit totalt värdelöst till att kommunicera med er läsare. Jag har över 1000 följare på Facebook men om jag lägger ut något där är det bara en liten procent som kommer att se det i sitt flöde.

Så här långt har jag använt min vanliga instagram men jag känner att den stundtals är för privat, plus att jag inte känner mig helt bekväm med att dela saker som rör bloggen när vänner som har noll koll på bloggen följer min insta.

 

Min nya instagram är @bodenbynight och jag hoppas att ni vill följa mig där.

Kram!! /Anna Munkhammar