Hejdå Stockholm

Gudarna tycks vilja behålla mig i Stockholm för nu är flyget försenat. Jag som inte vill annat än att åka hem till mitt hus! 
 
 
Trött nu men får sova på flygplanet så går resan fort.

Borta bra men hemma bäst! /Anna Munkhammar

Lisa Hööks bilder från BBCON

Å så kul att Lisa Höök har fotat på Better Bloggers bloggkonferens BBCON. Kolla vad fina vi var <3

 
 
 
La Linda som driver Better Bloggers har verkligen gjort ett hästjobb med konferensen och jag är så glad att ha fått vara en del av allt. Egentligen skulle vi ses idag men hon har blivit sjuk så vi får ta det en annan gång. Inte konstigt efter den urladdningen det måste ha varit att ro ihop allt. Hem och ta lite välförtjänt vila <3
 
 
 
Jag har en hel del att ta med mig hem nu för att kunna göra bloggen bättre. Inte bara från föreläsningarna utan från umgänget med alla andra bloggare. Allt känns så peppigt nu när jag är på plats i nya huset och har ett bloggkontor där och allt. 
 
 
 
Idag är min sista dag i Stockholm så nu ska jag ut på lite "shopping". Blir mest "se men inte röra" med tanke på att jag precis köpt hus och robotgräsklippare. 
 
/Anna Munkhammar

Stockholm från en norrlännings ögon

Så här har min dag i Stockholm sett ut. Det är verkligen köttfärssås och spaghetti i huvudet efter bloggkonferensen igår. Så mycket information och så många coola bloggare att prata med! Skönt med en chillarsöndag i solen med syrran Anki då.
 
 
 
 
 
Ett tips som jag brukar följa på alla mina resor (åtminstone i städer) är att promenera. Strunta i tunnelbanan och gå dit du ska istället. Jag lovar det är då man får syn på de fina sakerna. 
 
Anki visade mig först ett fint grönområde innan vi kom in till stan. 
 
 
 
Sedan jag flyttat hem till Boden har jag insett hur mycket mer intryck det är i en större stad. Ljud, dofter och något som rör sig överallt. Blir supertrött i huvudet när jag vant mig vid lugnet i Boden.
 
Ljudet dånar ut ur högtalare till och med på det mysigaste café och man får konstant höja rösten.
 
Lukterna kan ibland vara positiva. Typ nybakt bröd från fik eller god mat. Men det första jag slås av innan näsan vant sig är all cigarettrök och doften från alla människor. 
 
Efter ett tag vänjer sig hjärnan vid att koppla bort allt som rör sig omkring en men innan dess blir jag förvirrad. Trängsel, människor bakom, människor framför, cyklister som swichar förbi, bilar, skyltar, dörrar...
 
 
 
Samtidigt är det roligt att vara här på semester!
 
Spännande mat, arkitektur, shopping och 1000 valmöjligheter. Intressant också att tänka att typ hälften av er läsare bor här <3
 
Imorgon ska jag träffa La Linda och prata lite bloggbusiness och hur jag kan ta min blogg till en bättre nivå. Skönt att få bolla med någon som är expert och har samma intresse.
 
Är ju sjukt inspirerad att komma igång med att blogga varje dag precis som innan nu när jag flyttat in i huset. 
 
Hoppas ni ser fram emot det lika mycket som mig <3 /Anna Munkhammar

Dansar till "This Girl" bland mina äppelträd

Nu sitter jag på flyget och ska resa till BBCON i Stockholm!!! Min första bloggresa, eller ja, första där skotern inte följt med ;-)
 
 
 
 
Vill ni veta något annat helt crazy...? 

JAG FICK MITT HUS I FÖRTID IGÅR!!

Har sovit första natten där nu och jag går så klart som på moln. Mäktigt att gå runt på gården och ställa iordning inne i huset och tänka att nu är det mitt aldeles egna hem. Egentligen skulle jag få huset på tisdag men de gav mig nycklarna i förväg <3

Klart jag ska fredagspeppa då!

/Anna Munkhammar