Raubtier Live

För någon vecka sedan var jag och Ida bjudna till Raubtiers turné. Jag har redan skrivit om Skeleton Births spelning men måste ju visa mer bilder från Raubtier också!
 
 
 
Jag måste säga det att jag tycker Raubtier är sjukt mycket bättre live än på plattorna! Det är ett helt annat djup när man har dem framför sig och Hulkoffs charmiga dialekt blir mer framträdande. Dessutom är de väldigt showiga och roliga att titta på.
 
Om jag får generalisera lite så är hårdrockare faktiskt den publik som ofta är mer hänsynsfull än andra. Inga problem att kryssa sig fram och fotografera utan tvärtom är många väldigt hjälpsamma istället <3 <3 <3
 
 
 
Som ni ser var det riktigt bra drag trots att det var på en aldeles vanlig torsdag. Kände inte alls igen mig i Duo Nöjes recension som jag tyckte kändes mer som någon som bara försökte göra sig svår (förlåt för kängan).
 
Känner ett behov av att bland annat försvara vakterna också som målades ut som stela. Just den här kvällen hade jag väldigt kul och busade med vakterna. Vi skojade om stämplarna och jag fick flera stycken. Samtidigt är de ju där för att hålla koll och vara uppmärksamma så att de kan ingripa snabbt om något händer. Så ja det är väl deras jobb att vara lite stela och fokuserade ibland?
 
 
 
 
Åter igen tack för en förgyld torsdagskväll! /Anna Munkhammar 

Tankar om rastlöshet

Hej vänner. Det är för mycket på gång att jag inte får ordning på allt i huvudet. Det planeras ny skotertur till fjällen, slalomåkning med syrran, Stockholmsresa till Better Bloggers bloggkonferens och mycket mer. 
 
 
 
Igår glömde bort att jag körde med skotern på stor-braka-släpet bakom bilen när jag skulle genom MAX drive in så blev ju världens cirkus innan jag tog mig igenom. Åtminstone tre personer idag har påpekat att de såg mig i drive-inen med det enorma släpet... Typiskt att man aldrig kan vara diskret!!
 
Tillslut blev jag så matt att jag stängde in mig i mormorsrummet och försökte lära mig min nya kamera inför fjällenresan för jag vill så gärna spela in videoklipp till youtube!
 
Jag har höga förväntningar på det här och tror att det kommer bli svinkul! Måste bara hoppa ut i det okända och GÖRA. Har jag roligt kommer det att synas och det är trots allt det viktigaste.
 
 

Ibland får jag frågan hur jag hinner med allt. Och ja, jag försöker verkligen använda min tid på ett "effektivt" sätt. Beroende på hur man ser det... Frågar man min gubbe får man nog svaret att jag är extremt omständig. Hur som helst ja det är jag för jag har svårt att sortera tankar och ideér och kan vara väldigt disträ. Dock kan jag säga att jag använder all vaken tid "maximalt".
 
Om det är bra eller inte vet jag inte men jag ser tex. aldrig på TV. Vi har inte ens TV (!) Jag blir stressad av det för det känns bara som att jag kunde göra något bättre av tiden. Lyssnar på nyheterna på radion för kan ju ändå inte göra annat när jag kör bil.
 
Läser heller aldrig skönlitterära böcker utan då ska det vara faktaböcker så att det finns ett syfte som att jag typ kan lära mig något. Jag kan inte rita för ritandets skull eller fota för fotandets skull utan jag måste ha ett mål. Därför är det så bra med bloggen för den ger mig ett konstant spark i baken att plåta och det är ju så kul!
 
På min vakna tid träffar jag vänner, eller så arbetar jag med något bloggrelaterat. 
 
Ibland undrar jag om det är sunt och normalt att fungera så och jag vet inte? /Anna Munkhammar
 
 
/ Sidenskjorta - Crocus / Jeans - Dr. Denim / Fårskinnstofflor - okänt (mormors gamla) / Keps - okänt (secondhand)  / Halsband - okänt (secondhand) /

Tack för alla kommentarer

Jag måste bara ge er ett kollektivt tack för alla kommentarer som haglat in i helgen. Jag blir så glad och ni är så jäkla gulliga!!
 
 
 
Tidigare har det mest varit Bodensare som läst här på bloggen men nu är det väldigt blandat var alla kommer ifrån och det är så kul! 
 
Jag är gärna med och exporterar mer Norrlandsinfluenser till Södra Sverige ;-D
 
 
 
 
Sen vill jag att ni ska veta att jag alltid brukar gå in och kolla och kommentera på era bloggar också (ni som har det). Men jag har ju varit ute på vischan med begränsat internet i helgen så har varit tvungen att vänta tills jag kommit hem. 
 
Känner mig superpepp inför lördagen nu då jag ska ut och vimmla igen. Stor Kram! /Anna Munkhammar
 
 
/ Blus - Åhléns / Halsband - Thomas Sabo / Armbandsur - Casio /
 

Skotern som solstol

När solen kom fram idag blev det så varmt att jag tog av mig till T-shirt  en stund. Tydligen var man inte den enda som låg och lapade sol...
 
 
 
 
Blir lite avis när andra har med sina hundar på skoterturer för jag skulle vilja att Britt också  kunde följa med. I vart fall på sådana här lugnare svängar då vi kör till en sjö och fikar och sen skulle hon kunna stanna där medan jag åker och buskör lite runtikring. Synd bara att hon fortfarande är lite rädd för skotern även om det har blivit bättre efter att vi tränat. 
 
Hon tycker att det är obehagligt när skotern är igång och låter illa men å andra sidan gillar hon att jag kastar godis från den. Så småningom kommer hon säkert tycka att det är roligt och kunna följa med.
 
Finns trots allt en hel del mat som kan tänkas trilla i snön och bli en mumsbit åt en kall nos...
 
 
  
 
 
 

1000 bröder

Jag brukar inte pimpla för jag har inte hjärta att stoppa mask på kroken. Frida och Micke är däremot inte lika blödiga och hade med sig varsitt pimpelspö. 
 
 
 
 
 
Många aborrar blev det, för Frida i vart fall. Hon fiskade upp 7 styckna pyttesmå "tusen-bröder" men Micke fick inte en enda! 
 
Eftersom de var så små släppte hon tillbaka dem i hålet igen <3
 
Tur för firrarna att Frida är så snäll! Mot dem i vart fall, Micke fick minsann höra om sin bristande fiskelycka...
 
 
 
Hoppas att ni också har det riktigt bra i påsk! /Anna Munkhammar 

Träningsvärk av ny header

Haft en sån jävulsk träningsvärk i magen och verkligen inte förstått varför!? Tills jag kom på...
 
 
...Jag höll ju på att fåna mig massor när jag skulle fota bilden till headern! Tydligen fick jag världens magträning på köpet, haha!
 
Fattar inte varför jag kom på att jag skulle fota upp och ned på en pall?? Nåja kul hade jag i vart fall.
 
 
/Anna Munkhammar