Boden By Night - Anna Munkhammar

Raubtier Live
För någon vecka sedan var jag och Ida bjudna till Raubtiers turné. Jag har redan skrivit om Skeleton Births spelning men måste ju visa mer bilder från Raubtier också!
 
 
 
Jag måste säga det att jag tycker Raubtier är sjukt mycket bättre live än på plattorna! Det är ett helt annat djup när man har dem framför sig och Hulkoffs charmiga dialekt blir mer framträdande. Dessutom är de väldigt showiga och roliga att titta på.
 
Om jag får generalisera lite så är hårdrockare faktiskt den publik som ofta är mer hänsynsfull än andra. Inga problem att kryssa sig fram och fotografera utan tvärtom är många väldigt hjälpsamma istället <3 <3 <3
 
 
 
Som ni ser var det riktigt bra drag trots att det var på en aldeles vanlig torsdag. Kände inte alls igen mig i Duo Nöjes recension som jag tyckte kändes mer som någon som bara försökte göra sig svår (förlåt för kängan).
 
Känner ett behov av att bland annat försvara vakterna också som målades ut som stela. Just den här kvällen hade jag väldigt kul och busade med vakterna. Vi skojade om stämplarna och jag fick flera stycken. Samtidigt är de ju där för att hålla koll och vara uppmärksamma så att de kan ingripa snabbt om något händer. Så ja det är väl deras jobb att vara lite stela och fokuserade ibland?
 
 
 
 
Åter igen tack för en förgyld torsdagskväll! /Anna Munkhammar 
Tankar om rastlöshet
Hej vänner. Det är för mycket på gång att jag inte får ordning på allt i huvudet. Det planeras ny skotertur till fjällen, slalomåkning med syrran, Stockholmsresa till Better Bloggers bloggkonferens och mycket mer. 
 
 
 
Igår glömde bort att jag körde med skotern på stor-braka-släpet bakom bilen när jag skulle genom MAX drive in så blev ju världens cirkus innan jag tog mig igenom. Åtminstone tre personer idag har påpekat att de såg mig i drive-inen med det enorma släpet... Typiskt att man aldrig kan vara diskret!!
 
Tillslut blev jag så matt att jag stängde in mig i mormorsrummet och försökte lära mig min nya kamera inför fjällenresan för jag vill så gärna spela in videoklipp till youtube!
 
Jag har höga förväntningar på det här och tror att det kommer bli svinkul! Måste bara hoppa ut i det okända och GÖRA. Har jag roligt kommer det att synas och det är trots allt det viktigaste.
 
 

Ibland får jag frågan hur jag hinner med allt. Och ja, jag försöker verkligen använda min tid på ett "effektivt" sätt. Beroende på hur man ser det... Frågar man min gubbe får man nog svaret att jag är extremt omständig. Hur som helst ja det är jag för jag har svårt att sortera tankar och ideér och kan vara väldigt disträ. Dock kan jag säga att jag använder all vaken tid "maximalt".
 
Om det är bra eller inte vet jag inte men jag ser tex. aldrig på TV. Vi har inte ens TV (!) Jag blir stressad av det för det känns bara som att jag kunde göra något bättre av tiden. Lyssnar på nyheterna på radion för kan ju ändå inte göra annat när jag kör bil.
 
Läser heller aldrig skönlitterära böcker utan då ska det vara faktaböcker så att det finns ett syfte som att jag typ kan lära mig något. Jag kan inte rita för ritandets skull eller fota för fotandets skull utan jag måste ha ett mål. Därför är det så bra med bloggen för den ger mig ett konstant spark i baken att plåta och det är ju så kul!
 
På min vakna tid träffar jag vänner, eller så arbetar jag med något bloggrelaterat. 
 
Ibland undrar jag om det är sunt och normalt att fungera så och jag vet inte? /Anna Munkhammar
 
 
/ Sidenskjorta - Crocus / Jeans - Dr. Denim / Fårskinnstofflor - okänt (mormors gamla) / Keps - okänt (secondhand)  / Halsband - okänt (secondhand) /
Tack för alla kommentarer
Jag måste bara ge er ett kollektivt tack för alla kommentarer som haglat in i helgen. Jag blir så glad och ni är så jäkla gulliga!!
 
 
 
Tidigare har det mest varit Bodensare som läst här på bloggen men nu är det väldigt blandat var alla kommer ifrån och det är så kul! 
 
Jag är gärna med och exporterar mer Norrlandsinfluenser till Södra Sverige ;-D
 
 
 
 
Sen vill jag att ni ska veta att jag alltid brukar gå in och kolla och kommentera på era bloggar också (ni som har det). Men jag har ju varit ute på vischan med begränsat internet i helgen så har varit tvungen att vänta tills jag kommit hem. 
 
Känner mig superpepp inför lördagen nu då jag ska ut och vimmla igen. Stor Kram! /Anna Munkhammar
 
 
/ Blus - Åhléns / Halsband - Thomas Sabo / Armbandsur - Casio /