Boden By Night - Anna Munkhammar

Skoter på gruvberget
Här kommer ett snabbinlägg medan Britt "gör det hon ska" på sin morgonpromenad.
 
 
Jag ska alldeles strax köra upp till gruvberget med skotern och skriva lite om det till Tidningen Extra
 
Bodens Skoterförening anordnar en skoterträff och olika skoterförsäljare är med för att visa upp nya skotermodeller. Man får provköra skotrar!!
 
Innan jag drar på mig hjälmen måste jag också få flika in att det blev en jättefin kväll igår!
 
 
Jag har gått runt och nynnat på Günthers låtar hela morgonen,  haha.
 
Ha en fin dag! /Anna Munkhammar
Jag har sytt Kappan
När jag var med i TV-programmet Halv Åtta Hos Mig var det många som la märke till min blå kappa...
 
 
Jag blir lite extra glad för beröm över den för det är jag som designat och sytt den själv! Konstruerat mönstret och allt. 
 
Tyget är ett samiskt ulltyg som används till deras traditionella dräkter. Fast den blå nyansen hade blivit något ljus så jag fick köpa det till reducerat pris. 
 
 
 
  
Nu är jag på väg till Luleå för att göra ett vimmelfotojobb. Kul för jag ska på en förfest och sen spelar Günther på Allstar i Luleå
 
Syns vi? /Anna Munkhammar
 

/ Kappa - Sytt själv / Vantar - Stickade av Åkes mamma / Pälsmössa - Secondhand / Skor - YRU / Jeans - Dr. Denim /

Middag hos Madde
I söndags var jag och Charissa bjudna på middag hos Madde. Madde är väldigt engagerad i Bodens kulturliv och de som inte känner igen henne därifrån har förmodligen åtminstone lagt märke till hennes färgstarka minibuss!
 
 
 
Vi träffades för att planera lite kring flyktinggalan "Alla Tillsammans" som Madde dragit igång. Jag och Charissa ska vara konferencierer och vi vill göra det lite extra kul!
 
Vi hade det trevligt och hamnade så klart också helt off topic ibland. Madde visade bland annat sina snäckor och så bjöd hon ju på god mat!
 
  
 
 

Ingen Snigelsoppa! 

 
 
Som tur var fick bara katten följa med till matbordet och sniglarna höll sig borta från soppan. Det blev rödbetssoppa, något som jag aldrig någonsin ätit men det var gott. Perfekt med stenugnsbakad mjukkaka till! 
 
   
 
Vi kom fram till en grundidé men jag och Charissa måste så klart ses mer för att skriva ihop manus och ordna scenkläder mm. Efter att ha sett Haradsrevyn öva igår blev jag verkligen ännu mer pepp på att gå all in!
 
/Sov Gott! /Anna Munkhammar