Skoter på gruvberget

Här kommer ett snabbinlägg medan Britt "gör det hon ska" på sin morgonpromenad.
 
 
Jag ska alldeles strax köra upp till gruvberget med skotern och skriva lite om det till Tidningen Extra
 
Bodens Skoterförening anordnar en skoterträff och olika skoterförsäljare är med för att visa upp nya skotermodeller. Man får provköra skotrar!!
 
Innan jag drar på mig hjälmen måste jag också få flika in att det blev en jättefin kväll igår!
 
 
Jag har gått runt och nynnat på Günthers låtar hela morgonen,  haha.
 
Ha en fin dag! /Anna Munkhammar

Jag har sytt Kappan

När jag var med i TV-programmet Halv Åtta Hos Mig var det många som la märke till min blå kappa...
 
 
Jag blir lite extra glad för beröm över den för det är jag som designat och sytt den själv! Konstruerat mönstret och allt. 
 
Tyget är ett samiskt ulltyg som används till deras traditionella dräkter. Fast den blå nyansen hade blivit något ljus så jag fick köpa det till reducerat pris. 
 
 
 
  
Nu är jag på väg till Luleå för att göra ett vimmelfotojobb. Kul för jag ska på en förfest och sen spelar Günther på Allstar i Luleå
 
Syns vi? /Anna Munkhammar
 

/ Kappa - Sytt själv / Vantar - Stickade av Åkes mamma / Pälsmössa - Secondhand / Skor - YRU / Jeans - Dr. Denim /

Middag hos Madde

I söndags var jag och Charissa bjudna på middag hos Madde. Madde är väldigt engagerad i Bodens kulturliv och de som inte känner igen henne därifrån har förmodligen åtminstone lagt märke till hennes färgstarka minibuss!
 
 
 
Vi träffades för att planera lite kring flyktinggalan "Alla Tillsammans" som Madde dragit igång. Jag och Charissa ska vara konferencierer och vi vill göra det lite extra kul!
 
Vi hade det trevligt och hamnade så klart också helt off topic ibland. Madde visade bland annat sina snäckor och så bjöd hon ju på god mat!
 
  
 
 

Ingen Snigelsoppa! 

 
 
Som tur var fick bara katten följa med till matbordet och sniglarna höll sig borta från soppan. Det blev rödbetssoppa, något som jag aldrig någonsin ätit men det var gott. Perfekt med stenugnsbakad mjukkaka till! 
 
   
 
Vi kom fram till en grundidé men jag och Charissa måste så klart ses mer för att skriva ihop manus och ordna scenkläder mm. Efter att ha sett Haradsrevyn öva igår blev jag verkligen ännu mer pepp på att gå all in!
 
/Sov Gott! /Anna Munkhammar

Tjuvtitt på Haradsrevyn

Jag blev störtförtjust förra året när jag var bjuden på premiären av Haradsrevyn. Hade det hur stressigt som helst i livet och det var en sån lättnad att bara få slappna av och skratta!
 
 
Sedan dess har jag haft en del kontakt med Caroline som är med i revyn och idag fick jag tjuvkika på när de skulle lära sig lite koreografi till årets show. De tränade på ett helt nytt dansnummer och då var det så klart svårt att hålla sig för skratt när det blev fel!
 
Blir minst sagt spännande att se hur de ska få till det :-D
 
 
Jag kom hem för bara en liten stund sedan men jag ska så klart att berätta mer om mitt besök hos Haradsrevyn i ett längre inlägg!

Dessutom kommer jag att se showen också och nu fick jag verkligen blodad tand inför det. De är ett hur härligt gäng som helst jag kände mig nästan som att jag också var med fast jag egentligen bara tittade på och fotade.
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar

Unna din kropp en paus!

Hej vänner. Jag hade tänkt berätta om min träff med Madde och Charissa i söndags. Vi smidde lite planer uti flyktinggalan den 23e februari. 
  
 
MEN, det är något som inte stått rätt till med min kropp idag för jag känner mig inte helt kry. Somnade pladask i mormorsrummet så fort jag kom hem från jobbet. 
 
Jag hatar att vara sjuk och blir världens ynkligaste så undviker det allt jag kan! Idag har jag tillåtit mig själv att bara vila och inte ens anstränga hjärnan i onödan. 
 
Många ser det som en merit att arbeta hårt trots att de är sjuka och absolut, är det viktiga saker i görningen så kan jag också pressa mig själv väldigt hårt. Men om det är någonting jag lärt mig från modedesignen så är det att åtminstone jag har lätt att strunta i kroppens signaler. En kan tro att det går att köra på max hur länge som helst men tyvärr får man betala för det förr eller senare. 
 
Jag arbetade med designen konstant, negligerade behov av mat och sömn (för att inte tala om livet). Tappade tillslut dygnsrytmen totalt och hade inte heller någon lust kvar till modedesignen som tidigare varit det jag brunnit för mest av allt!
 
 
Sedan jag varit liten har jag älskat att sy kläder och hitta på kreationer. Jag kan verkligen sakna den roliga känslan men orkar fortfarande knappt se en symaskin. 
 
SÅ, idag har jag med gott samvete sovit på soffan och snart förflyttar jag mig till sängen. Imorgon är det nya tag ;-)
 
Sov gott och ta hand om er!! /Anna Munkhammar