Boden By Night - Anna Munkhammar

Recension: Meet Matt(e) Nude
Någon har orkat läsa tillbaka i mitt arkiv så långt bak som till september (och som det verkar ännu längre än så <3 <3). Hur som helst har det resulterat i att jag blivit påkommen med att inte ha skrivit någon recension på Meet Matt(e) Nude som jag lovade i ett inlägg i höstas. Nu har jag gått med på att hålla mitt löfte!
 
 
 
Spoiler Alert men.... Anledningen till att jag aldrig skrev någon recension av The Balms ögonskuggspalett är att jag skämdes över att jag inte kunde tycka den var bra.
 
Ingen mindre än Therese Lindgren har vid flera tillfällen påpekat hur mycket hon älskar "Meet Matt(e) Nude" från The Balm och en gång sa hon att om allt hennes smink försvann så var det här den förste ögonskuggspaletten hon skulle köpa. Självklart gjorde det mig nyfiken och jag var stensäker på att jag också skulle älska den!
 
Tro mig jag har verkligen försökt använda den med och utan primer men den har förstört så sjukt många kvällar för mig! Då försökte jag använda den på dagtid istället. Tänkte att man kanske inte svettas lika mycket i ansiktet då som på krogen? 
 
Tyvärr är det bara att konstatera att Meet Matt(e) Nude inte håller, i alla fall inte på min hy. Bara efter en stund ligger all färg utkletat i vecken runt ögonen. Flera gånger har jag ångrat att jag gett den en ny chans när det ändå alltid slutar med att jag försöker få bort det som är kvar av den med ett blött papper på någon offentlig toalett.
 
 
På bilderna syns det inte riktigt var ögonskuggan hamnat när den lossnat men mest är det i vecken under ögonen och så ser man lite allmänt tröttare ut. 
 
Efter en timme var allt av den vita borta men det gick fortfarande att skymta lite brunt. Efter två timmar fanns inget kvar!! Då har jag bara gått omkring här hemma så ni kan ju tänka er ifall jag varit utomhus.

Synd för färgerna är jättefina och passar bra ihop. Just den här paletten har helt matta färger och det ser supersnyggt ut när man precis applicerat dem. Matta färger är extra bra att använda när man vill ha en lite mer naturlig och diskret ögonmakeup som jag gjort inför testet ovan.

 
Jag tycker faktiskt att The Balm Meet Matt(e) Nude är en rätt så dyr palett med sina nästan 400kr och då kan man ställa högre krav än så här!
 
För mig går den inte att använda ens trots att jag tillslut köpte en primer i enkom för att det kanske skulle fungera bättre. Stor tumme ned!!
 
/Anna Munkhammar
Solen lyser hemma på gårn'
De senaste dagarna har varit så magiskt vackra! Klarblå himmel och solen som strålat och glittrat i snön. Och allt är rätt utanför dörren...
 
 
 
Nu börjar våren vara här. Inte vår som i knoppar och sippor utan våran norrländska vår med sol, värme och snö som ligger kvar. Den bästa tiden på året att vara ute och hitta på roliga saker!
 
All energi kommer tillbaka efter den mörka midvintern <3
 
Sov gott! /Anna Munkhammar
30-års fest på Strajk Alley
Ingen som var på Strajk Alley igår kan väl ha missat att det var 30-årskalas..?
 
 
Födelsedagsbarnet hette Robin och det skulle ju så klart firas med kidnappning och roliga påhitt. 
 
Det här är den andra 30-årsfesten som jag firat på Strajk Alley och det fungerar väldigt smidigt. Det är stort och rymligt så man kan ju vara i princip hur många som helst. Alla kan beställa ett paket där middag och bowling ingår. 
 
 
 
Någon (inga namn nämnda men hen var lite rund om fötterna) spatserade iväg på bowlingbanan och tog ett kort på oss allihop. Ajja bajja det får man inte göra! Inget promenerande på banan!!
 
Visst har det blivit mysigt där sedan de renoverat också? Man kan sitta kvar och dricka drinkar en stund efteråt..
 
 
 
 
Ha en fin söndag! /Anna Munkhammar