Recension: Meet Matt(e) Nude

Någon har orkat läsa tillbaka i mitt arkiv så långt bak som till september (och som det verkar ännu längre än så <3 <3). Hur som helst har det resulterat i att jag blivit påkommen med att inte ha skrivit någon recension på Meet Matt(e) Nude som jag lovade i ett inlägg i höstas. Nu har jag gått med på att hålla mitt löfte!
 
 
 
Spoiler Alert men.... Anledningen till att jag aldrig skrev någon recension av The Balms ögonskuggspalett är att jag skämdes över att jag inte kunde tycka den var bra.
 
Ingen mindre än Therese Lindgren har vid flera tillfällen påpekat hur mycket hon älskar "Meet Matt(e) Nude" från The Balm och en gång sa hon att om allt hennes smink försvann så var det här den förste ögonskuggspaletten hon skulle köpa. Självklart gjorde det mig nyfiken och jag var stensäker på att jag också skulle älska den!
 
Tro mig jag har verkligen försökt använda den med och utan primer men den har förstört så sjukt många kvällar för mig! Då försökte jag använda den på dagtid istället. Tänkte att man kanske inte svettas lika mycket i ansiktet då som på krogen? 
 
Tyvärr är det bara att konstatera att Meet Matt(e) Nude inte håller, i alla fall inte på min hy. Bara efter en stund ligger all färg utkletat i vecken runt ögonen. Flera gånger har jag ångrat att jag gett den en ny chans när det ändå alltid slutar med att jag försöker få bort det som är kvar av den med ett blött papper på någon offentlig toalett.
 
 
På bilderna syns det inte riktigt var ögonskuggan hamnat när den lossnat men mest är det i vecken under ögonen och så ser man lite allmänt tröttare ut. 
 
Efter en timme var allt av den vita borta men det gick fortfarande att skymta lite brunt. Efter två timmar fanns inget kvar!! Då har jag bara gått omkring här hemma så ni kan ju tänka er ifall jag varit utomhus.

Synd för färgerna är jättefina och passar bra ihop. Just den här paletten har helt matta färger och det ser supersnyggt ut när man precis applicerat dem. Matta färger är extra bra att använda när man vill ha en lite mer naturlig och diskret ögonmakeup som jag gjort inför testet ovan.

 
Jag tycker faktiskt att The Balm Meet Matt(e) Nude är en rätt så dyr palett med sina nästan 400kr och då kan man ställa högre krav än så här!
 
För mig går den inte att använda ens trots att jag tillslut köpte en primer i enkom för att det kanske skulle fungera bättre. Stor tumme ned!!
 
/Anna Munkhammar

Solen lyser hemma på gårn'

De senaste dagarna har varit så magiskt vackra! Klarblå himmel och solen som strålat och glittrat i snön. Och allt är rätt utanför dörren...
 
 
 
Nu börjar våren vara här. Inte vår som i knoppar och sippor utan våran norrländska vår med sol, värme och snö som ligger kvar. Den bästa tiden på året att vara ute och hitta på roliga saker!
 
All energi kommer tillbaka efter den mörka midvintern <3
 
Sov gott! /Anna Munkhammar

30-års fest på Strajk Alley

Ingen som var på Strajk Alley igår kan väl ha missat att det var 30-årskalas..?
 
 
Födelsedagsbarnet hette Robin och det skulle ju så klart firas med kidnappning och roliga påhitt. 
 
Det här är den andra 30-årsfesten som jag firat på Strajk Alley och det fungerar väldigt smidigt. Det är stort och rymligt så man kan ju vara i princip hur många som helst. Alla kan beställa ett paket där middag och bowling ingår. 
 
 
 
Någon (inga namn nämnda men hen var lite rund om fötterna) spatserade iväg på bowlingbanan och tog ett kort på oss allihop. Ajja bajja det får man inte göra! Inget promenerande på banan!!
 
Visst har det blivit mysigt där sedan de renoverat också? Man kan sitta kvar och dricka drinkar en stund efteråt..
 
 
 
 
Ha en fin söndag! /Anna Munkhammar

Tant Anna på ålderns höst

-Vad händer ikväll?? 
 
Eftersom ni är så många som hört av er till mig känner jag på mig att det blir världens drag inatt!
 
 
Jag vet att jag halvt lovat att komma ut ikväll men vet ni vad jag har redan lagt mig i sängen!?
 
Vi är ett stort gäng som haft 30-årskalas på bowlingen. Kanske började festen lite tidigt för tant Anna för jag har som sagt redan åkt hem.... 
 
Min enda ursäkt är att jag är för trött men oj så jag ska sova gott nu. 
 
<3 /Anna Munkhammar
 
/ Kjol - VILA / Tröja - Vintage (mormors gamla) / 

Älvor på älven

En så otroligt vacker dag det är idag! Hur kan man inte älska det?
 
 
Vi bor väldigt nära älven och jag gick ned mot den för jag vet hur fint det är där när solen ligger på. Vattnet är så strömt att ytan inte blir till is. Då kan man istället få se älvor som dansar ovanför ytan.  
 
Förr trodde man att älvorna lurade iväg folk att irra bort sig eller kanske till och med drunkna! Tur att jag stod på behörigt avstånd ;-)
 
Faktiskt har jag stor respekt för älven, och det ska man också ha! Händer alldeles för ofta att människor drunknar för att isen inte kunnat bli tjock där det är strömt. Sen är det lurigt när vattnet inte forsar utan ser lugnt ut på ytan men då är det istället starka undervattenströmmar som kan suga tag i en. Jag får erkänna att jag är lite rädd för älven.
 
 
 
Höll mig på avstånd och pratade lite med syrran Anki som bor Stockholm i telefon istället. Hon ska komma hit nästa helg och åka slalom i Kåbdalis med mig! <3 
 
Som jag längtar för det ska bli så skönt med en liten weekend utomhus. Hoppas det här vädret håller i sig tills dess. 
 
 
Syns vi ute ikväll?? /Anna Munkhammar
 
/ Ullkappa - Monki / Skor - Y.R.U. / Kjol - VILA / Tröja - Vintage (mormors gamla) / Vantar - H&M /