Julmarknad i kyrkstugorna

I söndags var jag med mamma på Bodens årliga julmarknad vid kyrkstugorna. Gammelstan är kända för sina kyrkstugor men även i Boden finns det en del bevarat och de är så mysiga!

 
 
Visst har föresten min mamma världens sötaste mössa? <3 <3 <3
 
Det var väldigt kallt så vi spenderade inte allt för mycket tid vid utomhusstånden tyvärr! Inne i stugorna kunde man ju däremot värma sig.
 
I år kan jag faktiskt stoltsera med att jag än så länge handlat alla julklappar i någon av butikerna i Boden. Jag älskar ju att nätshoppa men vill ju att det ska finnas en levande stad också och då måste man gynna affärerna så att de finns kvar. Ett litet budskap från mig till alla småstadsbor så här inför julhandeln. 
 
 

Sov gott!!  /Anna Munkammar

#1 - madabouttea.se

Det där såg ju jättemysigt ut!

Svar: Ja det var verkligen julstämning
Boden By Night - Anna Munkhammar

#2 - Resfredag/Annika

Alltså, julmarknader är verkligen en återkommande favorit hos mig. För några veckor sedan var vi i Tyskland och hann gå på en av de mest välkända. Idag är dock eftersmaken bitter med tanke på vad som nyss hände i Berlin - det är en märklig värld vi lever i... :(

Svar: Ja alltså det som hände i Berlin är ju bara så hemskt. Jag tappade kaffekoppen i golvet när dn kollega berättade :-(
Boden By Night - Anna Munkhammar