Boden By Night - Anna Munkhammar

Tutorial: Lila hår!
I det här klippet visar jag er hur jag tonar mitt hår lila med ett billigt balsam. Ni får även veta vinnaren i chokladtävlingen! 
 
 
Tryck gärna tumme upp på klippet om ni gillade det <3 /Anna Munkhammar
Pastellila hår
Jag har redigerat färdigt ett klipp där jag visar er hur jag färgat mitt hår pastellila med hjälp av ett balsam. Fast det är så pass sent nu att jag tidsinställer uppladdningen tills imorgon och så går jag helt enkelt till sängs nu. 
 
 
I klippet avslutar jag också chokladtävlingen. Tack alla ni som varit med i tävlingen! 
 
Sov gott <3 /Anna Munkhammar
Julledigt

Jag har verkligen njutit den här julen och haft så gott som ledigt från kameror och sociala medier. Ni är säkert många som undrar över chokladtävlingen och ja jag har utsett en vinnare! MEN, jag avslöjar det först i mitt nästa youtubeklipp som jag spelar in imorgon. 

 

Så här vackert var det utanför mitt hus idag och imorgon tänkte vi fara på en skotertur. Jag har ätit, ätit och ätit de senaste dagarna så ska bli skönt att få komma ut!

 
Hoppas att ni haft en fin jul ni också. Kom ihåg att lägga ifrån er telefonen så som jag gjort och bara njut av era nära och kära. Ha inte tighta kläder som sitter åt obekvämt runt magen utan slappna av ät gott ♡ 
 
/Anna Munkhammar