Pastellila hår

Jag har redigerat färdigt ett klipp där jag visar er hur jag färgat mitt hår pastellila med hjälp av ett balsam. Fast det är så pass sent nu att jag tidsinställer uppladdningen tills imorgon och så går jag helt enkelt till sängs nu. 
 
 
I klippet avslutar jag också chokladtävlingen. Tack alla ni som varit med i tävlingen! 
 
Sov gott <3 /Anna Munkhammar


Julledigt

Jag har verkligen njutit den här julen och haft så gott som ledigt från kameror och sociala medier. Ni är säkert många som undrar över chokladtävlingen och ja jag har utsett en vinnare! MEN, jag avslöjar det först i mitt nästa youtubeklipp som jag spelar in imorgon. 

 

Så här vackert var det utanför mitt hus idag och imorgon tänkte vi fara på en skotertur. Jag har ätit, ätit och ätit de senaste dagarna så ska bli skönt att få komma ut!

 
Hoppas att ni haft en fin jul ni också. Kom ihåg att lägga ifrån er telefonen så som jag gjort och bara njut av era nära och kära. Ha inte tighta kläder som sitter åt obekvämt runt magen utan slappna av ät gott ♡ 
 
/Anna Munkhammar


God Jul

Har spenderat julen med familjen men vill ändå titta in här och önska er en god jul också!


Imorgon väljer jag en vinnare i chokladtävlingen... Sov Gott! /Anna MunkhammarÖvergivna Kattungar

Ni som följer mig på instagram har kanske sett att vi hittade två små svarta kattungar ute igår. Det visade sig att de bara var 3 veckor gamla och att deras mamma fött dem utomhus. 

Hade så klart inte hjärta att lämna dem kvar ute och plockade in dem i värmen. Så otroligt många människor har varit engagerade i att hjälpa dessa små ♡

 
Kattungar klarar sig dåligt utan en mamma och ska ju egentligen inte skiljas från henne för än de är 12 veckor. Nu har de här två små haft så tur att de fått komma till en amma!
 
Det var verkligen en lättnad när jag fick höra att deras nya kattmamma accepterat dem bland sina egna ungar. Hoppas nu att det går bra att fånga in deras riktiga mamma också så att hon slipper föda fler ungar i det vilda.
 
Sov gott! /Anna Munkhammar