Julledigt

Jag har verkligen njutit den här julen och haft så gott som ledigt från kameror och sociala medier. Ni är säkert många som undrar över chokladtävlingen och ja jag har utsett en vinnare! MEN, jag avslöjar det först i mitt nästa youtubeklipp som jag spelar in imorgon. 

 

Så här vackert var det utanför mitt hus idag och imorgon tänkte vi fara på en skotertur. Jag har ätit, ätit och ätit de senaste dagarna så ska bli skönt att få komma ut!

 
Hoppas att ni haft en fin jul ni också. Kom ihåg att lägga ifrån er telefonen så som jag gjort och bara njut av era nära och kära. Ha inte tighta kläder som sitter åt obekvämt runt magen utan slappna av ät gott ♡ 
 
/Anna Munkhammar

God Jul

Har spenderat julen med familjen men vill ändå titta in här och önska er en god jul också!


Imorgon väljer jag en vinnare i chokladtävlingen... Sov Gott! /Anna Munkhammar

Övergivna Kattungar

Ni som följer mig på instagram har kanske sett att vi hittade två små svarta kattungar ute igår. Det visade sig att de bara var 3 veckor gamla och att deras mamma fött dem utomhus. 

Hade så klart inte hjärta att lämna dem kvar ute och plockade in dem i värmen. Så otroligt många människor har varit engagerade i att hjälpa dessa små ♡

 
Kattungar klarar sig dåligt utan en mamma och ska ju egentligen inte skiljas från henne för än de är 12 veckor. Nu har de här två små haft så tur att de fått komma till en amma!
 
Det var verkligen en lättnad när jag fick höra att deras nya kattmamma accepterat dem bland sina egna ungar. Hoppas nu att det går bra att fånga in deras riktiga mamma också så att hon slipper föda fler ungar i det vilda.
 
Sov gott! /Anna Munkhammar

Yr men glad

Igår intervjuade jag Stefan som driver Sveriges största skoterbutik (wow) i en liten by utanför Boden som heter Bredåker (ännu mer wow). Tords Motorservice heter den och ni har säkert läst om den tidigare här på bloggen om inte annat. 

 
Det var jättekul att höra om alla nya planer och sen att få prata om vårt gemensamma intresse skoter förstås. 
 
 

Jag känner bara hur kreativiteten flödar och jag är så sjukt pepp på min skoterserie på youtube nu!

 
För att inte tala om hur glad jag är att så många varit med och tävlat i adventskalendern! Åter igen blir det svårt för mig att välja en vinnare. Fast det bästa med adventskalendern är att den gett mig rutin på att filma och redigera klippen. 
 
Allt stöd och glada kommentarer gör mycket det också. När ni skriver att ni vill se fler klipp eller berömmer mig ökar ju självförtroendet och jag blir inte lika rädd att göra bort mig. 
 
Samtidigt som det är så mycket kul och positivt på gång har jag faktiskt inte alls mått särskilt bra idag (därav en dassig bild i soffan). For hem från jobbet efter lunch för att jag blev yr så fort jag rörde mig snabbt. Otroligt frustrerande för en yvig person som mig. Hoppas på en bättre dag imorgon. 
 
Kram! /Anna Munkhammar

Julmarknad i kyrkstugorna

I söndags var jag med mamma på Bodens årliga julmarknad vid kyrkstugorna. Gammelstan är kända för sina kyrkstugor men även i Boden finns det en del bevarat och de är så mysiga!

 
 
Visst har föresten min mamma världens sötaste mössa? <3 <3 <3
 
Det var väldigt kallt så vi spenderade inte allt för mycket tid vid utomhusstånden tyvärr! Inne i stugorna kunde man ju däremot värma sig.
 
I år kan jag faktiskt stoltsera med att jag än så länge handlat alla julklappar i någon av butikerna i Boden. Jag älskar ju att nätshoppa men vill ju att det ska finnas en levande stad också och då måste man gynna affärerna så att de finns kvar. Ett litet budskap från mig till alla småstadsbor så här inför julhandeln. 
 
 

Sov gott!!  /Anna Munkammar