Sexy Eyes

Jag hade ju nästan glömt bort fredagspeppen. Blir bra med Dr. Hook då för känner mig lagom konstig som spenderat kvällen med att försöka spela in en tecknad filmsnutt till ett Youtube-intro.
 
 
 
 
Lutar åt att det här förmodligen blir ett sånt "kill your darling" projekt... vi får se det kanske ser bättre ut med nya fräscha ögon imorgon. 
 
 
 
Sov Gott! /Anna Munkhamnar

Papegojor på Vacker Tass

Det här inlägget är ett samarbete med Tidningen Extra 
 
Har ni sett att ni kan läsa om fågelträffen på Vacker Tass i Tidningen Extra idag? 
 
 
 
Det här var verkligen en sån gång som jag önskat att jag haft mer utrymme för massor av fina fåglar och minst lika intressanta människor!  Ska göra ett längre inlägg om det här på bloggen faktiskt men tills vidare får ni hålla till godo med det som rymdes i Tidningen
 
Kommer faktiskt precis hem från ett annat uppdrag som jag gjort åt dem idag men det kommer inte ut för än nästa torsdag.  
 
I vanlig ordning kan ni som inte gar papperstidningen kolls in Tidningen Extra på webben
 
Ha det så bra vänner! /Anna Munkhammar

BRP Tour: Nya Ski-Doo Summit 850

I lördags var jag på BRP Tour på Tords Motorservice. WHOOOP!! Så jäkla kul men det hade så klart varit ännu roligare om jag hade kunnat få köra lite också. Men tror inte att BRP hade blivit så glada om jag gasat iväg med deras fina demomaskiner i gruset.
 
 
 
 
En av de stora attraktionerna var givetvis den nya ski-doo summit 850, även kallad "paddan" pga det nya lite mer satta chassit. Jag missade när de visade den både i Kåbdalis och på skotercrossen i Boden men jag ska då se till att provköra nästa säsong!
 
För min del och nivå är det lite overkill med en 850 kubik utan jag kör ju med 600 kubik idag och klarar mig mer än väl på det! Däremot kan jag ju inte neka till att padda-chassit tilltalar mig. Jämför jag med min summit tycker jag dock att knapparna visserligen kanske är mer praktiska men de ser lite plastigare ut och känns inte lika ombonade som på min. 
 
Men då ska ni ju veta att min skoter är "den finaste skotern i hela världen" så det kan vara aningen svårt att mäta sig med den. 
 
När jag testat skotern på riktigt kan jag så klart säga något mer vettigt än huruvida knapparna är fina eller inte!
 
 
Utöver att det är kul att stilla nyfikenheten på de nya maskinerna är det alltid trevligt att träffa människor med samma intresse. Tords bjöd på kaffe och kaka och sedan grillades det hamburgare förstås. Det är en väldigt familjär stämning där så jag blir alltid glad av att åka dit. 
 
Måste bara hitta på något billigare att köpa för det blir lite för dyrt med en ny skoter varje gång. Ett par nya glasögon kanske, eller en custom made ölback till grillkåtan vid mitt nya hus? Det tåls att tänkas på!
 
 
 
 
Sov Gott vänner!! /Anna Munkhammar

Vittjärvs Lanthandel

Precis nära mitt hus (som jag inte flyttat in till ÄN) finns det en liten mysig lanthandel. Så synd att jag inte vetat om den förut för den är nära stan och förutom vanlig mat finns där lite roligare godis, ekologiska produkter, diverse presenter och ett fik!
 
 
 
Tänk när jag flyttat till huset då kan jag ta med Britt på en promenad och handla snask! Eller ehm, jag menar nyttig mat förstås...
 
 
 
Det kommer vara perfekt att köpa presenter där när vänner fyller år. 

Sov gott <3 /Anna Munkhammar 

DJ Anders Dahlquist sista spelning på Bodensia

Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
I fredags plåtade jag åt Duo Nöje på Bodensia för det var den sista kvällen med Vinyl DJ Anders Dahlquist innan han flyttar till Frankrike. Det var så mycket folk i farten att det blev kö och svårt att få in alla (!!) 
 
  
 
Jag tycker det är kul när det blir så mycket blandade åldrar ute som när Anders spelar sina vinylskivor. Det blir som en aldeles särskild stämning då! 
 
Mötte de här sköna brudarna som jag träffat på förr fast när Måns Zelmerlöv sjöng på Western Farm!
 
 
 
Även jag fastnade på bild faktiskt men såg ut som ett hollo och blundade, suck! Får bjuda på den ;-) Har ju pakat ned alla mina kläder när jag flyttade ut ur huset och de står längst in i garaget täckta av alla möbler mm så jag lånar friskt ur mammas garderob för tillfället. Är lite kul faktiskt. Tur att vi har nästan samma storlek!
 
Resten av alla bilder ligger ute på duonoje.se ! /Anna Munkhammar