Hjälp Mig Att hitta Nya Bra Bloggar!!

Sedan jag börjat blogga själv har mitt intresse för andras bloggar växt och jag vill följa fler. MEN, att hitta nya bloggar är som att välja kläder ur garderoben, det finns hur mycket som helst men man "har ingenting att ha på sig".

Det är helt enkelt svårt att hitta bloggar som jag tycker är så pass intressanta att jag vill läsa dem igen och igen. Ibland gör man det, men så blir inläggen färre och färre och plötsligt har personen lagt ned. 

Några bloggar som jag följer:
 
Jennifers Beauty

Träffade Jennifer på VIP-dagen på Lush och då fick jag också upp ögonen för hennes blogg som uteslutande handlar om naglar. Det är kul att se vad hon hittar på och lära sig av någon som är duktig.

jennifersbeauty.blogg.se

 
A La Maria

Marias blogg är den blogg som jag följt längst. Det var för flera år sedan som hon kommenterade på en blogg som jag hade då och vi började läsa varandras bloggar. Hon är väldigt öppenhjärtig och har gjort en fantastisk viktnedgång under tiden som jag följt henne.

alamaria.se/blogg

 

 
La Linda

Upptäckte Lindas blogg när jag jag surfade in på betterbloggers.se. Hon är tuff och dessutom den första som fått mig att lyssna på podcast! I timmar i sträck har jag hört hennes röst. Hon är bara så peppande på något sätt!

lalinda.se

 
 
Therese Lindgren

Det här är inte en blogg utan en youtubekanal, men märk väl den enda youtubekanal jag orkat engagera mig i. Ska jag köpa smink kollar jag alltid om Therese recencerat det och de gånger jag inte kollat har jag ångrat mig... Hon kan verkligen sin sak och kan få vad som helst att låta roligt.

youtube.com/user/theresejlindgren

 

 
Lorissa Lovebomb

Julias blogg har jag också börjat titta in på efter att hon kommenterat på min blogg. Hennes roliga bloggdesign och glada stil gör att jag går tillbaka och kollar in hos henne ibland.

lorissalovebomb.se

 

 
Linnea och Clooney

Egentligen är det jättekobstigt att jag följer den här bloggen för det handlar om Linnea och hästen Clooney och jag är ju inte direkt intresserad av hästar?? Träffade Linnea när jag gjorde ett jobb åt Tidningen Extra och då började vi prata bloggar. Har bara blivit så att vi kollar in varandras ibland och det är faktiskt ganska kul att läsa om stall och sånt (haha).

http://neapocalypse.se

 
 
Candie

Tyckte att Julia hade en snygg bloggdesign så jag la till hennes blogg bland mina favoritlänkar som inspiration. Hon har en egen stil, är expert på pastellfärgat hår och sätter ofta ihop snygga inspo-kollage.

candie.se

 

Vilka bloggar följer du. Eller är det du som har en blogg som är totalt underskattad? Snälla tipsa mig!!

Trevlig helg / Anna Munkhammar

Anna Dissar, Nummer 2 Får Mig att Se Rött!!

När jag frågade vad ni ville se mer av i bloggen var ett av svaren mer hissar och dissar. Och vet ni, idag känner jag för att dissa....

(Ber om ursäkt i förväg om någon tar illa upp. Ta det med en nypa salt ;-))

1. Kvällsöppet på stan var stängt

I hur många år har de försökt pränta in i våra huvuden att det är kvällsöppet sista torsdagen varje månad..? När jag äntligen lärt mig och lurar med mig mamma på stan, ja då var det en undantagsmånad och stängt??

2. ​​"Jordgubbskladdare" på ICA​​

Alltså okej det här är den riktiga dissen. Jag blir galen på de som står och flyttar runt jordgubbarna mellan kartongerna på affären.

 

 

Vet inte hur många gånger jag inte köpt gubbar för att det står tre personer och tar i varendaste liten jordgubbe, hur ofräscht blir inte det tillslut?

Okej om man ser en jordgubbe som är dålig och lägger den åt sidan men varför lägga den i en annan låda? Och måste man verkligen lyfta i VARENDA EN!?

Det är sååå själviskt för blir äckligt för alla andra kunder som kommer efteråt och handlaren förlorar förmodligen massor på det. Skäms! :-P

 
Håller ni med eller är jag grinig?

SOV GOTT <3 /Anna Munkhammar

Seconshandrunda

Här står jag och borstar tänderna utan att ens ha ätit någon middag. YEP, skriver upp mig på listan över dåliga förebilder idag.

 
Det gröna är "Mask Of Magnaminty" som jag fått från Lush. Håller på att testa den så att jag kan ge er en recension. Ska bli kul att skriva om den...

VARFÖR glömde jag middagen!? Jo jag började laga Tacos men mitt som det var hörde Ida och Jessica av sig och undrade om jag ville haka på lite secondhand-shopping. Middagen fick helt enkelt stanna i köket X-)

 

Älslar secondhand i Boden för kläderna är SÅÅÅ billiga! En långklänning i äkta siden, 50kr... Synd att just den inte passade men ska visa er det andra jag köpte. Jag har gärna gamla kläder och stylar om dem på nya sätt.

 

Efter fyndrundan tog vi oss en fika på stan. Myyyys!

SOV GOTT! /Anna Munkhammar

Pappa i Diket

I vintras spenderade man en hel del kvalitetstid med pappa genom att skotta loss skotrar som vi kört fast i snön...

 
 
Nu är det sommar så då tycks det vara bilar i gegga istället!
 
 
 

Tog sin lilla tid, en bergningsbil och 5 personer att få loss pappen när han backat ned i diket i lördags.

Fast lite trevligt att pota på och lösa bekymmer ihop också!

Belöningen: jordgubbar + hockeypulver
 
 
 

SOV GOTT!

/Anna Munkhammar

Om Mig Sida

Hej, Ni missar väl inte att jag gjort en ordentlig "Om Mig" sida. Läste någonstans att det är den viktigaste sidan på en blogg som besökarna ofta klickar in på och jag har inte haft någon :-O

 
Försökt att maxa infon det med olika bildkollage så att det blir lite roligare.

Om ni inte lagt märke till det har jag gjort om så att "Om mig" ligger uppe i menyn tillsammans med länkar till Instagram och Facebook. Kategorierna som var där innan finns i den högra spalten. Här någon dag framöver ska jag ta tag i och städa upp i kategorierna och flytta över kommentarerna från den gamla portalen.

Ha en fortsatt bra dag /Anna Munkhammar