Boden By Night - Anna Munkhammar

Lugnaste kvällen på året
Ensam hemma ikväll med vinylerna. Eller helt själv är man ju aldrig utan katten Patrik och hunden Britt lyssnar också på David Bowie :-3
 


Hade högt flygande planer för kvällen och istället provar jag om det går att sätta foten bakom huvudet. Det vill säga, gör precis ingenting!
 
 
Jag antar att ibland måste man bara få chilla och titta på Patriks extremt långa hår mellan trampdynorna...
 
Sov gott! /Anna Munkhammar
 
The Bull igår
Är fortfarande jättemätt efter att ha ätit middag på The Bull igår. 
 
 
Åt renfilé och det var så gott att det inte gick att lämna något kvar på tallriken. 
 
Trevligt var det också för vi var 11 personer som hade ett långbord och det är ju extra kul när man lyckas dra ihop ett så stort gäng :-) 
 
Är så mysigt på the Bull de har ju verkligen lyckats med att få en bra stämning där! Snyggt inrett, levande ljus och rosor. Inte konstigt att det alltid är mycket gäster!
 
/Anna Munkhammar
 
Känner mig extra uppskattad idag!
Idag kan jag glädjas åt över att ha blivit kontaktad angående inte bara EN utan TVÅ väldigt roliga saker (!)
 
Först blev jag tipsad om att det blir lite extra festligt vid premiären av filmen Fifty Shades of Grey på Fredag den 13e Februari... Det vankas alltså lite vimmel på Bodens pampiga Sagabiograf ;-) 
 
 
Sedan var det Haradsrevyn som bjöd in mig till sin revypremiär med efterföljande pubafton den 28e februari :-D Lät ungefär hur spännande som helst! Jag har aldrig varit på revyn men jag vet att den brukar vara väldigt uppskattad och få bra recensioner.
 
 
Min gubbe kan ju inte heller sluta tjata om hur kul det är med dessa bya-pubaftnar så det är väl dags att jag besöker en eller hur!?
 
Sov gott! /Anna Munkhammar