Boden By Night - Anna Munkhammar

Boden Winter Games
Har helt sjuka grejer att berätta men tid är just nu bristvara. UUÄÄÄÄÄ!
 
Idag är det i vart fall ett fint arrangemang inne i Boden dom heter "Boden Winter Games". Det kommer att vara aktiviteter för kidsen men i ärlighetens namn älskar jag själv maskotar och får gärna en kram av en trots att jag är vuxen :-D
 
 
Jag ska åka in alldeles strax och fota ett vimmel åt Tidningen Extra så hoppas jag stöter på någon av alla er ute på stan :-)
 
om inte annat tycker jag att ni ska kolla in den nya butiken som heter Helenas och ligger i 43ans Galleria. De var jättegulliga och bjöd alla på jättefina cupcakes i torsdags.
 
 
Om man bortser från cupcakesen hade de väskor to die for också :-D
 
/Anna Munkhammar
hemlig inblick på Lotus och At the Top
Alltså jag DÖR av spänning!! Sitter på The Bull och dricker en kopp kaffer medan jag väntar på att få fota på Lotus. 
 

 
Ska bli jättekul med en sneak peek på deras renovering!!! Kommer så klart att visa och berätta för er sen.
 
Som om det inte vore nog ska jag sedana förbereda frågor till min intervju med Vigiland. och efter det marsch iväg till travet för att käka middag och se en modevisning.
 
Det var bara fredag det... På lördag kan ni träffa mig när jag fotar i Bodens centrum åt Tidningen Extra under dagen och på kvällen är jag och Markus bjudna till premiären av Haradsrevyn.
 
WHOOOOOOP!!
 
Kommer att titta på Vigilands spelning också men då är jag ledig från kameran så blir rent party ;-D Hoppas att ni gärna kommer och surrar med mig ändå som ni brukar <3
 
/Anna Munkhammar 
Intervju med Vigiland
 
 
Precis fått bektäftat av Vigiland att jag ska få intervjua dem ;-) JÄTTEGLAD!
 
 
 
Ni missar väll inte att de spelar på Allstar imorgon?