Boden Winter Games

Har helt sjuka grejer att berätta men tid är just nu bristvara. UUÄÄÄÄÄ!
 
Idag är det i vart fall ett fint arrangemang inne i Boden dom heter "Boden Winter Games". Det kommer att vara aktiviteter för kidsen men i ärlighetens namn älskar jag själv maskotar och får gärna en kram av en trots att jag är vuxen :-D
 
 
Jag ska åka in alldeles strax och fota ett vimmel åt Tidningen Extra så hoppas jag stöter på någon av alla er ute på stan :-)
 
om inte annat tycker jag att ni ska kolla in den nya butiken som heter Helenas och ligger i 43ans Galleria. De var jättegulliga och bjöd alla på jättefina cupcakes i torsdags.
 
 
Om man bortser från cupcakesen hade de väskor to die for också :-D
 
/Anna Munkhammar

hemlig inblick på Lotus och At the Top

Alltså jag DÖR av spänning!! Sitter på The Bull och dricker en kopp kaffer medan jag väntar på att få fota på Lotus. 
 

 
Ska bli jättekul med en sneak peek på deras renovering!!! Kommer så klart att visa och berätta för er sen.
 
Som om det inte vore nog ska jag sedana förbereda frågor till min intervju med Vigiland. och efter det marsch iväg till travet för att käka middag och se en modevisning.
 
Det var bara fredag det... På lördag kan ni träffa mig när jag fotar i Bodens centrum åt Tidningen Extra under dagen och på kvällen är jag och Markus bjudna till premiären av Haradsrevyn.
 
WHOOOOOOP!!
 
Kommer att titta på Vigilands spelning också men då är jag ledig från kameran så blir rent party ;-D Hoppas att ni gärna kommer och surrar med mig ändå som ni brukar <3
 
/Anna Munkhammar 

Skoter-romantik

Inkräktar lite på gubbens personliga integritet nu men alltså... Jag fyller två av hans dunkar med bensin, ställer en flaska wisky bredvid och lämnar en lapp med hjärtan på i garaget bredvid hans skoter. 
 
 
Gubbens slutsats: 
 
1. Oj, var det så här mycket soppa kvar sedan sist.
 
2. Vad konstigt att det står en wisky här. Vet inte vems det är så bäst att ställa den åt sidan.
 
3. Gulligt att Anna skrivit en lapp på min bensindunk...
 
Antingen är jag givmild för sällan eller så är det någon annan som har lite dålig koll på det där med romantik! /Anna Munkhammar 

När storkatten är borta

 
...Kanske borde jag städa...
 
...Kanske borde jag ditten...
 
...Kanske borde jag datten...
 
Men det tänker jag inte göra!
 
 
Gubben är borta från huset så det blir mysdräkt på (som ser ut som en arbetsoverall), stjäla godisar från gubbens "hemliga" gömma (ovanför kylskåpet) och lyssna på min Edith Piaf vinyl (som han tycker låter illa). 
 
 
På lördag är jag bjuden med valfri vän till premiären av Haradsrevyn. Känner mig sådär lagom mallig över det så klart!!
 
Det är min käre kollega Markus som är den lyckligt utvalde. Han följde ju med som min gäst när jag var VIP på Duo Nöjes releasefest och efter den blöta kvällen visade han sig vara kvalificerad för uppdraget ;-) 
 
 
 
Sa jag att jag inte tänker städa? Fick precis en redogörelse om att det ser för jävligt ut av någon som kom hem tidigare än väntat.... Dags att använda overallen till det den ser ut att vara till då :-P 
 
Sov Gott, om en stund /Anna Munkhammar