Sista dagen på nya året

Dödens trött idag. Det blev för mycket känslor över skotern igår kanske X-)

 
Planerat och ordnat inför nyårsafton imorgon då jag ska ha nio personer över på middag. Fast först ska jag se till att köra lite med skotern för det är ju själa-plågeri att ta hem den och sedan bara ha den i garaget!!

 
Sov gott så kör vi så att det ryker imorn.  Natti Natt!  /Anna Munkhammar

Ny Skoter!

Man kan inte köpa lycka, men man kan köpa skoter (Haha!)
 
 
Yes, jag kan knappt tro det själv men idag har jag hämtat en sprillans ny Ski-Doo Summit 600 från Tords Motorservice
 
 
Jag var så glad att jag grät på väg hem. Totalt överdriven reaktion men det var en sån häftig känsla att ha längtat, jobbat hårt och sparat till något.
 
Nu kommer jag kunna ta mig till massor av fina platser och fota grymma bilder (hoppas jag ;-) )
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar

Julmys

Som ni kanske märkt har jag mest latat och chillat i jul. Hängt med syrran och ätit god mat.
 
 
 
 
Egentligen är jag inte superförtjust i typisk traditionell julmat. Eller jo fast för mig är traditionell lika med älgköttbullar, ren, västerbottensostpaj och löjrom.

 
 
Det är viktigt för mig med julen och helst inte så mycket förändringar. Kalle-Anka och lugn och ro. Men snart blir det liv i luckan igen ;-)

/Anna Munkhammar

Hopplösa hat

Näthat, för ett tag sedan var det min tur igen. När jag skulle gå och lägga mig blippade det till i telefonen. Åh en kommentar på bloggen! Jag blir alltid så glad när jag får kommentarer eller meddelanden på facebook av er!
 
 
Men den här gången var det inte en sådan kommentar utan mer som ett jättelångt brev med hat och hot mot vänner till mig. 
 
Jag har tidigare fått arga meddelanden via sms och bloggkommentarer men då har det varit kopplat till någon av de mer debattinriktade inläggen som jag skrivit. Det är inte okej att spy ut sitt hat över någon men de gångerna har jag åtminstone haft lite förståelse för det på ett annat sätt.
 
Den här gången fanns det ingen direkt röd tråd och dessutom riktad mot personer som står mig nära. 

Tråkigt att det ska behöva bli på det sättet så fort man blir lite offentlig. /Anna Munkhammar

Vimmelbilder från Juldagen på Allstar

Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
Hello, gissa vad jag gjorde igår? Just det fotade på Allstar åt Duo Nöje!
 
 
Det var "bond-tema" igår och många var faktiskt lite extra piffade. Själv får jag väl säga att jag inte var 100% bekväm med min enorma urringning fast jag tycker att kläningen är jättesnygg så hade den ändå. Intalade mig själv att det var okej i och med att klänningen var så pass lång. Fick många komplimanger i vart fall. 
 
Den 25e är ju känd som den stora hemvändarkvällen och JA det var smäck med folk både uppe och nere. Sjukt kul och grym stämning!
 
  
 
 
 
 
 
Mer vimmelbilder från kvällen hittar ni på duonoje.se ! Hoppas att ni haft det fint idag och tack för igår <3 /Anna Munkhammar