Bilder Från Mig i andra Medier

Hej, jag har ju glömt att berätta att mitt vimmel från Världspremiären av "Så ock på Jorden" var med i Tidningen Extra i torsdags! Nu finns dessutom ytterligare vimmelbilder som jag tagit på premiären av Lotus ute på Duo Nöje.

 
Enjoy!

Just det ni är många som vill veta vad jag tyckte om "Så ock på Jorden". Jag kommer skriva en recension men det har varit alldeles för mycket på schemat under förra veckan och jag vill verkligen lämna ifrån mig något genomarbetat.

Kram! /Anna Munkhammar

Raggarbrud på Cruising

Hej jag måste bara få flasha med bilderna från den snygga Camaron jag körde på Boden Cruising i lördags. Det låter konstigt men det är världens bästa förfest att få köra runt i ett led av mullrande bilar.

 
 
Raggarkulturen är ju extremt stor i de här trakterna och det är verkligen något som träffat mig rätt i hjärtat sedan jag blev hemvändare <3 Sprang runt och fotade så många bilar att jag fick slut batteri senare på kvällen när jag skulle vimmelfotografera på Lotus!
 
Här kommer ett urval av de läckra bilar som invaderade stan igår:
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev ett jäkla drag på travet efteråt och det grämde mig verkligen att det krockade medpremiären av Lotus. Missade dessutom Syster Sol på Allstar också. Ibland händer verkligen bara allt roligt samma kväll :-( Sov Gott!! /Anna Munkhammar

/ Blus - okänt (vintage) / Kjol - Sydd av Holmérs Mjölby (Vintage från Försvaret) / Skor - okänt (vintage) / Glasögon - Ray-Ban / Örhängen -  okänt (Vintage) /  Skärp - okänt (vintage) / Blå bil - Chevrolet Camaro /

Vimmelbilder: Öppning Av Lotus Med Ken Ring

Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje och Tidningen Extra

Egentligen smygöppnade Lotus redan i Fredags med Movies 30+ men igår var det "riktiga" premiären. Jag var där och vimmelfotade åt både Duo Nöje och Tidningen Extra, svettigt! Skönt att det var rejält med drag så att många ville vara med på bild.

 
Hade dock en liten kris i början då batteriet tog slut, mardrömmarnas mardröm! Jag fick springa ut till bilen och leta efter laddaren där. Som tur var hittade jag den och jag kunde ladda batteriet en stund i baren. Voj voj det var nära en smärre katastrof men slutet gott allting gott!

Kolla förresten vad snyggt det blivit efter renoveringen!!! Jätteläckert och häftigt med alla lampor och effekter. Svårt att föreställa sig att det skulle bli så bra när jag var där och fotade under arbetets gång.

  
 
Ken Ring i dimman
 
 
 
Förlåt jag kanske trampar någon på tårna nu men måste vara ärlig och säga att jag blev lite smygbesviken på Ken Rings framträdande. Det var en riktigt härlig stämning i luften, Lotus har satsat stenhårt på renoveringen och nyöppningen var jäkligt bra. Då kan jag faktiskt tycka att det är lite nonchalant av Ken Ring att supa sig knall och stå och ropa/sjunga bredvid scenen bakom en högtalare medan hans kompisar filmar honom i flera låtar innan han ens kommer upp på scen...

Tillslut efter lite lockande och pockande kliver han fram och showen drar igång. Ken Ring sjunger och halsar från flaskan och efter ett tag går jag upp på At The Top...

Kanske blev det bättre sen eller så kan det hända att det bara jag som inte förstår mig på. Hur som helst gjorde inte det någonting för känner man för det kan en gå upp en våning till At The Top och ha trevligt där istället. -och det hade jag!

 
Träffade bland annat på de här sköna bloggläsarna som var världens gulligaste! Vi dansade lite, pratade om konst och hade kul. Går inte att beskriva hur glad jag blir när jag träffar på läsare! Att få se ansikterna bakom statistiken. Det är häftigt och alltid jättetrevligt också <3
 
 
Resten av vimlet kommer ni att hitta på duonoje.se (fast det är inte uppe än) och i Tidningen Extra som kommer ut på Torsdag. Lovar att uppdatera er så snart jag vet när bilderna finsn tillgängliga!

Nu ska jag chilla och ha lite söndagsmys med film <3 <3 <3 /Anna Munkhammar

/ Blus - okänt (vintage) / Kjol - Sydd av Holmérs Mjölby (Vintage från Försvaret) / Glasögon - Ray-Ban /  Bälte - okänt 8vintage) / Örhängen -  okänt (Vintage) / Skärp - okänt (Vintage) /

3 Vintage Klänningar

Så, ikväll har jag gått loss i garderoben och grävt fram några av mina vintageklänningar. Allt för att jag blev så pepp på "Concours d´elegance"-tävlingen som hålls i samband med Boden Cruisning! Jag tycker bara att det är världens bästa idé att dela ut ett pris till den som lyckats bäst med sin vintage-outfit. Reglerna för att delta hittar ni i mitt förra inlägg.

 
 
 
Tips!

-Tänk på detaljerna. Väska, smycken, hår, naglar och smink förhöjer otroligt mycket.

 

-Svårt för hår? Tänk volym, en enkel hästsvans blir klockren om du tuperar underhåret.

 

-Ha kul! Ingen kommer ändå ihåg exakt hur allt var. Frågade mamma och pappa efter tipsoch de blandade ihop åren så att det stod härliga till!

 

-Har du inte en komplett vintageoutfit? Matcha det det du har med nya plagg som smälter in i stilen. Ett par jeans kan vara din bästa vän!

 

-Våga sticka ut och ha morsans festblåsa (eller vad det nu kan vara) som aldrig får komma fram i vanliga fall.

 

-Glöm för all del inte bort att bli fotad mellan 11.30 och 15.00 så att juryn vet att du är med!!

 

 
 
Pssst! Enligt inside-information kommer juryn bland annat att bedömma kreativitet och engagemang...
 
 
 
Ojoj det blev verkligen kolsvart ute när jag fotade och det är bara till att konstatera att perioden med midnattssol är över sedan länge. Istället spelade ett vackert norrsken ovanför vårt hus. Ett säkert tecken på att hösten är på ingång. /Anna Munkhammar

Matcha Kläderna Till Bilarna På Cruisingen Och Vinn!

På Boden Cruising i helgen ska de inte bara dela ut ett pris till den finaste bilen utan ävenutse en person som är bäst tidsenligt klädd.

 
Enda sedan jag fick veta det har jag velat skriva ett ordentligt inlägg om det men så blev jag sjuk... Fast desto roligare att bli frisk och äntligen vara i full gång med att plåta vintage-tips! ALLTSÅ Å JAG FULLKOMLIGT ÄLSKAR DEN HÄR IDÉN!!

Skriver ett inlägg med alla regler nu på en gång så att ni får nys om tävlingen lite tidigare och sen senare i eftermiddag kommer ett inlägg med lite vintage-styling.

 
Så här fungerar tävlingen

-Tävlingen kallas "Concours d´elegance". Kort och gott innebär det att man ska matcha veteranbilarna med tidstypiska kläder. Man måste inte ha en egen bil för att delta utan det kommer att finnas en veteranbil på plats som samtliga deltagare fotas med.

För att delta klär du dig tidsenligt till din veteranbil alternativt den röda affischbilen som är från sent 50 tidigt 60-tal. Besök sedan juryn och bli fotograferad mellan kl 11.30 och 15.00 så att de vet att du är med.

-Både kvinnor och män kan så klart delta men barn måste ha lov från sina föräldrar.

 

Vinnaren kommer att ropas ut i samband med prisutdelningen av bilutställningen och priset är en professionell fotografering av Åbergstorp Fotografi.

​Hoppas på finväder imorgon! /Anna Munkhammar