Ny restaurang hamnar under lupp

Idag ska jag och Limpan besöka en lyckligt ovetandes restaurang i Boden....
 
 
Vi älskar mat men kanske inte är sådär allra bäst på att laga den och därför går vi ofta ut och äter! I vanliga fall på vardagarna svänger vi bara förbi Max men den här gången blir det istället en restaurang som många bett mig att testa. Kan ni gissa vilken det är?
 
Inte ätit sedan lunchen klockan 11 så det kommer bli tufft att hålla sig från att smaka innan bilderna tagits X-D
 
Bon Apetit! /Munkhammar
 

Albins spelning på Allstar 2014-09-27

Äntligen är jag ikapp med vimmelbilderna från Albins spelning i lördags. Jag hade planerat att åka dit sedan länge och i sista stund följde även min trogne vapendragare Limpan med. All cred till henne som hann göra sig i ordning på 30 minuter!!!
 
Vår soldat Albin var riktigt bra live faktiskt. Jag blev positivt överraskad! Den här gången missade nog ingen som var där spelningen ;-)
 
Albin bjöd på sig själv 
 
Katrine Isaksson, Mercedes Jontti, Towe Johansson och Aija Fridenberga 
 
Lina och Frida
 
Larsson och Finnen
 
Daniel Enberg
 
Ronja Karlsson, Pär Hansson (A.K.A. praktikanten) och Hanna Kangas vill ha med mig på bild också :-) Gärna det och så sitter vi och surrar en stund också!
 
Frida, Anna och Anna blir övertalade
 
 
 
Felix Lindberg och Markus Stål
 
Johan Samuelsson, Robin Sohlman och Conny Larsson hänger ute under värmelamporna
 
Lill-Oskar och Limpan
 
Manfred Söderholm, Jesper Snygg-som-fan Vesterberg och Viktor Johansson
 
 Pernilla Sandman
 
Emma Sandqvist, Henrik Wikström, Jennifer Fant och Felix Lindberg står mitt i ett rökmoln och har det gott 
 
Gustav Mossberg, Limpan och Victor Westberg
 
Så är det Victors tur att dra mig framför kameran X-)  
 
Jag får en puss av Limpan
 
Hade tur och kom långt fram när Albin spelade fast var ett konstant rökmoln över scen så blev inte de skarpaste bilderna ändå.
 
Gladast i publiken och höll undan alla knuffar bakifrån :-D
 
Albin verkade tycka det var kul att sjunga för oss Bodensare.
 
 
 
 
 
 
Viktor Johansson, Jesper Vesterberg, Joakim Asplund och Robin Danielsson med 2 damer jag inte har namnet på. Alla var på riktigt party-humör i vart fall!
 
Limpan jag och "snygg-som-fan" (??)
 
Någon har lånat kameran en sväng...
 
Willys By Night, Limpan och Christian Bäck
 
Är man glad är det svårt att sitta still :-D Fredrik Jönsson, Gustaf, Isak Gustafsson, Evelina Nilsson, Hanna (?), och Gerald Eldkraft.
 
Limpan och Finnen
 
 Katarina och Nathalie
 
Rebecca och Lisabeth
 
Systrarna Sandra och Therese Nilsson
 
 
Åter igen, tack för all er positiva energi som ni delar med er av! Blir alltid lika glad när någon kommer fram och pratar med mig och det är otroligt kul att så många uppskattar det jobb som jag lägger ned på sidan!!
 
Det enda mindre trevliga med kvällen var en kille som blev arg och aggressiv mot mig för att en tjej jag skulle fota råkade stöta till en öl så att det kom på hans jeans... Jag höll mig lugn och ignorerade det då men det kändes rätt så obehagligt faktiskt. Tack till hans schyssta kompis som höll tillbaka honom i vart fall :-)  
 
Förlåt att ni fick vänta lite längre på bilderna den här gången. Ses igen till helgen :-)  /Munkhammar
 
EDIT: många namn har blivit tokiga och jag korrigerar allt eftersom ni säger till. Som ni kanske kan gissa är det ett tufft jobb att tyda vad som skrivits upp i anteckningsboken ;-P

5 tips till Lotus

Hej kära vänner. Som ni vet var det en riktigt dragig kväll igår och jag har varit ganska.. ehm.. trött idag...
 
Det betyder att jag ligger efter med vimmelbilderna, men ni ska få någonting annat att gotta er åt så länge.
 
Jag var förbi Lotus/At The Top för att ta lite kvart-i-3-bilder men blev inte insläppt av vakten för att det var så lite folk där (!?) Inte särskilt konstigt med tanke på att Albin spelade på Allstar och han är ju en väldigt folkkär artist. Vakten och jag stod och pratade en stund istället och jag fick då veta av honom att det är stora renovationer som pågår inne på Lotus! Bättre bar mm. så det kommer att bli en betydande skillnad för oss gäster! 
 
 
De har redan bra lokaler och ett påkostat och schyst dansgolv med ljuseffekter, blacklight, rökmaskiner och nu ytterligare renovering. Hoppas då att de kommer att lägga lite extra krut på sin marknadsföring också! Här kommer några tips från mig till Lotus ;-)
 
1. Skriv ut när ni har öppet, vad som händer mm. på facebooksidan. Det är där man kollar och det är världens enklaste marknadsföring som dessutom är gratis!
 
2. Kör på med mer events. 
 
3. Skippa åldersgränsen på At The Top. Den kom förmodligen till för att Allstar tidigare hade åldersgräns men de verkar ha skrotat den nu. Många yngre vill även de sitta och prata men i dagsläget finns det ingen plats för dem.
 
4. Ha lite happy hours, kvällens drink mm.
 
5. Mer klass på affischen! Nu i lördags var det en tjej i silverfärgad bikini... Tänk över vilka er målgrupp är, vem affischen ska tilltala och vad ni vill ge för bild av ert ställe. 
 
 
 
Gubbens one-and-only tips till Lotus:
 
1. Gör en motorsportsbar.
 
 
Håll till godo, vimmelbilderna kommer att komma ut imorgon. /Munkhammar

Redo för kvällen

Hej alla läsare. Jag ordnade förköp igår så jag kommer att fota när Albin spelar på Allstar ikväll. Hoppas även på att kunna ge er en liten At the Top-bonus mot slutet av natten ;-) 
 
 
Jag har inte så bra koll på Albin och hans låtar så man får försöka lyssna in sig lite extra så här i sista stund X-)
 
 
 
Iväg mot en (lång?) kö nu då :-) Syns snart! /Munkhammar