Jag har intervjuat AronChupa

Jag trodde knappt att det var sant när jag fick veta att jag skulle få möjlighet att träffa och intervjua AronChupa när de spelade på Allstar. Överlycklig! Mycket för att jag tycker Aron är en duktig musiker och det har ju visat sig att det stämmer in på syrran också. 
 
Älskat att dansa till "I'm an Albatraoz" ända sedan första gången jag hörde den!!!
 
 
När jag kom förbi hade de precis käkat middag på Allstar och soundcheckade inför kvällen. Förutom Aron och Nora var även Adrian där för att hjälpa till med ljudet. 
 
Jag hade ett litet bet med en kompis angående frågorna som jag skulle ställa så jag rev igång med att fråga om de har något emot möss i och med textraden "fuck that little mouse". Efter en del skratt får jag veta att nej de har inget emot möss eller andra djur. Men seriöst, vad handlar egentligen texten om? 
 
Det är Aron som först gjorde musiken till låten "I'm an Albatraoz" och sedan hjälpte Nora till när de skulle skriva texten. Förmodligen är jag inte den enda som undrat över meningen med den och Aron ville göra gällande att det inte riktigt finns någon mening... 
 
-Fast det kan ju inte stämma för ditt tidigare band hette ju just Albatraoz, poängterar jag! Jo då smyger det fram att det här med Albatraoz är ett internskämt mellan Aron och hans vänner.
-Klart att det känns lite extra kul när alla sjunger med i texten då, erkänner Aron!
 
 
 
Det är ganska stor skillnad på musikstilen om man jämför bandet Albatraoz med AronChupa.
-Albatraoz var mer kul med vännerna medan AronChupa är ett lite seriösare projekt som ju nu dessutom slagit internationellt, berättar Aron.
 
Att de nått stora framgångar utomlands gör också att det kommer bli en hel del resande framöver. Just nu har det varit spelningar varje helg i Sverige men i och med att "I'm an Albatraoz" klättrar på listorna i både Tyskland och England ska de åka dit också. Låten släpptes även i USA av Ultra Music i samband med den nya musikvideon som också spelats in på andra sidan Atlanten.
 
 
Jag blir imponerad av Arons 18-åriga syster Nora som pluggar på skolan om dagarna och får åka runt på spelningar på helgerna! Hon verkar mest tycka att det är roligt och hoppas på att få sjunga på fler låtar. Aron verkar dock lite hemlighetsfull över hur det kommer att bli framöver, men nytt material är på gång de kan de utlova. 
 
Nora berättar att hon och Aron kommer från ett väldigt musikaliskt hem och att de alltid hållit på med musik. Hon är så klart inte heller helt beroende av brorsan utan kan stå på egna ben om det är så. Kanske får vi höra ett soloprojekt av syrran snart! 
 
-Man tror lätt att det inte ligger särskilt mycket bakom så fort det handlar om partymusik men det stämmer inte, det krävs faktiskt att man är en riktigt duktig musiker, flikar Adrian in. Han får medhåll av mig också och vi pratar en stund om Swedish House Mafia och andra "DJs".
-Det blir helt fel att kalla det för DJ, då tror folk att det bara är att byta låtar men kolla på Swedish House Mafia som skapat fantastisk musik. Det är lite lite mer än att byta skiva, eller hur? tillägger Aron.
 
Hur är det då att spela live när man gör elektronisk musik. Spelar man bara upp låten som den är eller blir det lite mixande med spakarna bakom DJ-bordet? Musiken spelas upp men Nora sjunger givetvis live. 
-Det är så klart lättare än om man har flera instrument som ska spelas, men man kan inte slappna av helt ändå. Även om vi kanske viftar med ölflaskor så betyder inte det att vi inte har full koll utan det handlar ju om att vi ska bjuda på en show också, säger Aron.  
 
 
 
 
 
Jag trodde inte att varken Aron, Nora eller Adrian hade någon koll på Boden men jag tänkte att jag hör med dem ändå och oj så fel jag hade!
-Jag har sett jättemycket fram emot att komma till just Boden för det var världens hype om det sedan Albatraoz var här på spelning, utbrister Nora!!
Hon har varit som längst rest till Sälen så det är klart att det smäller lite högre att ha varit till Boden. Så här i efterhand hoppas jag att hon var nöjd med oss i publiken. Jag tyckte att det var bra drag på kvällen.
 
Filmade ju en snutt som jag publicerat tidigare men kvalitén blev inte den bästa. Ljudet och bilden gör inte bandet rättvisa, det lät jättebra men kameran är helt enkelt inte anpassad för att filma i den här typen av miljö. Tycker dock att man fick en bra känsla av den så la ut i alla fall. 
 
 
Ett stort tack till Aron, Nora och Adrian för att de lät mig intervjua dem och så klart till Allstar som hjälpte mig att få kontakt med dem!
 
/Munkhammar

Biljetterna till Western Farm är snart slut!

Nu har Western Farm gått ut med att biljetterna till deras Halloweenfest på lördag börjar ta slut så skynda er innan ni blir utan! Ni hittar dem på Tickster!
 
Jag kommer att finnas på plats med kameran i högsta hugg och fota alla häftiga dräkter! Håll utkik efter Lady Gaga ;-) 
 
Förra året täckte jag hela min lägenhet med spindelväv, till och med disken som jag inte hunnit diska undan X-) Det var lite mycket för mig på det privata planet just då men jag fullföljde i vart fall festen och det blev riktigt lyckat tillslut! Limpan var utklädd till bat-girl och jag var en hårig vampyr. 
 
 
Egentligen skulle jag ha haft de kläderna året innan men då hittade jag inte den håriga överdelen och fick ta på mig en skiddräkt i sista stund!
 
 
Är alltid lite extra kul med just Farmens Halloweenfest för det är så många som verkligen satsar på utklädnaden. Ser fram emot förfesten för det är alltid roligt att se vad ens vänner hittat på! 
 
Tänk bara på att vill man vara med i tävlingen gäller det att vara lite tidigare på Western Farm och gå till Greve Dracula på showplatsen mellan 22.00 och 23.30! Han kommer att stå där i en ring av eld som och ska dela 5 guldbiljetter till sminktävlingen och 7 biljetter till maskeradtävlingen. 
 
 
De 5 som gått vidare i sminktävlingen blir fotade och sedan hålls en omröstning på Farmens Facebooksida och inte för än den 5e november får vi veta vem som vann.
 
Vinnaren av maskeradtävlingen kommer däremot att utses på plats. Som vanligt är det publiken som avgör genom att ropa högst på den som man tycker klätt ut sig bäst. Farmen kommer med hjälp av en decibelmätare att avgöra vilken finalist som fått mest jubel. Högsta vint är 10 000kr så det finns all anledning att gå all-in på era dräkter!
 
Kom ihåg att masker inte är tillåtna, om jag inte minns helt fel kom detta till för att några misskötte sig med masker ett år och det blev svårt att hålla reda på vem som var vem :-( 
 
Tycker det är bra att Farmen varit tydliga med att man måste gå till Dracula för att delta i tävlingen. Tidigare har många kommit sent och inte förstått att alla guldbiljetter redan delats ut.  
 
/Munkhammar

Fråga Olle på Bränna

På söndag är det dags för den andra omgången av "Hett på Bränna". 
 
Den här gången är det Olle Waller från tv-programmet "Fråga Olle" som föreläser om sex.
 
 
Kan tänkas att många är nyfikna på detta!
 
Vad kostar det? 299kr och sedan kan man köpa till en tapastallrik för 150kr. Förköp finns på Stationskiosken.
 
För den som vill testa lyckan att få tag i gratisbiljetter har M/S Bränna en gilla-och-dela-tävling på sin facebooksida.
 
När? Söndag den 2a november kl 18.00 på M/S Bränna.
 
Sov Gott! /Munkhammar

Håcki-tävlings-paus

Kom hem från en sådan där "Håcki-tävling" i Luleå nyss. Riktigt spännande blev det med straffar i slutet innan Luleå kammade hem segern. Skönt att få tänka på lite annat och bara ha det trevligt en stund :-) 
 
 
Det är så många spännande saker på gång med Boden By Night men tyvärr är det lite hysch hysch innan allt är klart så jag kan inte delge er alla av dem än...
 
 
 
Det jag kan berätta är för det första att Mickan har skickat ett förslag på den nya designen av sidan till mig och det känns riktigt bra! Vi kommer nu att slippa en del av de problem som uppstår när sidan visas i Explorer (ÄNTLIGEN!!). 
 
En annan kul sak är att det är mer frilans på gång. Som ni förstår är det en hel del utgifter med bloggen och just nu finansierar jag allt själv samt lägger ned otroligt mycket av min fritid (och själ). Vissa saker ser ni direkt här men mycket är sådant som ni kommer märka av allt eftersom. Därför är det så klart bra med projekt som faktiskt drar in något till kassan också!
 
I den nya designen kommer det att finnas plats för en del reklam som ska hjälpa till med finansieringen men jag kommer att vara väldigt noga med att det inte får störa er upplevelse av sidan! 
 
Kram på er och sov gott! Tack för era glada och peppande meddelanden det gör allt SÅÅÅ mycket roligare! /Anna Munkhammar