Treehotel i Vogue

När jag besökte och fotade på Treehotel under sensommaren berättade Kent att Vogue varit där och fotograferat. Nu ligger bilderna och ett reportage ute på Vogue.com
 
Hur häftigt är inte det att så många fascineras av och älskar det som vi har här hos oss? Jag tycker det är jättekul att Treehotel uppmärksammas så mycket som det gör. Tänk vad häftigt att Britta och Kent vågade satsa på den här idén! 
 
Här är några av bilderna som jag tog på den guidade turen där i slutet av augusti:
 
The Cabin, första träkojan som bygdes 2010 och Enligt Kent som visade runt oss är det fortfarande det mest populära rummet.
 
Ett nytillskott är det lite större Trollsländan (eller The Dragonfly som det också kallas). Här har bland annat Kate Moss bott med sin man Jamie Hince
 
Inuti Trollsländan
 
The UFO ser  litet ut men är byggt för fem personer. Kent berättar att det är lite extra barnvänligt och att man till och med kan spela TV-spel i UFOt! 
 
Av alla rummen var The Mirrorcube min favorit. Så snyggt och häftigt! En dam frågade om det är många fåglar flyger in i kuben men Kent försäkrade alla om att det vara varit en fågel som strykit med så här långt. 
 
Ängen mellan "kojorna" och Brittas Pensionat.  
 
 
Vill ni läsa mer och se fler bilder från mitt besök på Treehotel kan ni göra det här: http://bodenbynight.se/2014/september/tree-hotel-2.html
 
/Anna Munkhammar

Mer nöje till Norrbottningarna!

Hej på er. Jag vill berätta om en lite kul sak som är på gång nu. Det är fortfarande en hel del hemlighetsmakeri men jag är inte så bra på att hålla hemlisar alla gånger så jag har tjatat till mig att få läcka ut liiiite information till er i förhand ;-)
 
 
Prins Patrik (kissen) vet allt men till er kan jag även skvallra att det är på gång en ny stor nöjessida för webben i norrbotten och Boden By Night har blivit ombedd att medverka på den :-D ! Sidan kommer att ha premiär den 11e December men webbadressen och vilka företag som ligger bakom är fortfarande hemligt.
 
Jag har fått förhandstitta och det ser riktigt kul ut. Självklart blir jag också lite extra glad att de har velat ha med mig på tåget och jag hoppas att det ska leda till att jag får fota mer "som det var förr". Tror ni det har varit lätt att hålla mig från att berätta om det!? 
 
Jag är sjukt exalterad och spänd över det här! Någonstans var det ju just det här som jag saknade när jag började lägga ut bilderna från fester i augusti när Boden By Night tog sina första stapplande steg.  Mer nöjde åt folket eller hur :-D 
 
(Bland de första bilderna jag tog. Det var i augusti på M/S Bränna och en riktigt härlig sommarkväll då vi firat Matte Anderssons födelsedag :-D )
 
/Anna Munkhammar

Ingen fotografering på Allstar ikväll

Pratat med Allstar tidigare idag och jag får inte fota där ikväll heller. De säger att det beror på att Bingo Rimér är där och han ska ha en en liten fotostudio med sig. 

Jag kommer alltså inte att gå dit ikväll utan hitta på något annat. Som ni förstår känns det tråkigt i och med att jag saknar klubb-vimmelbilderna här på sidan. 


Nästa fredag kommer jag att fota Bodensia och det ser jag verkligen fram emot! Kram på er! /Anna Munkhammar

Rudolf på Western Farm

Jag som till och med var duktig och inte festade i lördags, vad fick man för det? INGENTING! Sjukt förkyld hela veckan och har snytit mig så pass mycket att näsan är en enda sårskorpa :O)
 
 
Matchar i vart fall min röda klänning som jag har ikväll ;O)
 
Just det, eftersom jag talat ut med Western Farm och de bett om ursäkt till mig återanmälde jag mig till mitt vanliga jobbs julfest. Så det är där jag hade den där röda klänningen som i princip bara kommer fram i juletider :-D Kollegorna gick inte riktigt med på att någon kamera skulle med, meeeeen, mobilen kan de väll inte säga något om ;-D

 

Bäst av allt var så klart Linnea med världens bästa pipa, så duktig!!
 
Det tråkiga är då att jag missar Open Mic Night på Bodensia. Hör från vänner att det är smockat med folk och riktigt bra där! Hoppas att några av er går dit för jag har hört rykten om en riktigt bra en som ska sjunga! 

 
/Anna Munkhammar

Sprang in i fel hus och försökte intervjua fel man

Måste berätta om en allt för tokig sak som hände igår när jag skulle träffa DJ Anders Dahlqvist. Vi hade hörts av via Facebook och eftersom han ska spela på Bodensia på deras After Work den 5e December tänkte jag att det kunde vara kul att intervjua honom lite. Här har vi ju faktiskt en Bodensare som varit riktigt stor och verkligen haft ett finger med i utelivet.
 
Hur som helst så skickade jag ett sms till Anders att jag var på väg från jobbet och att jag skulle vara framme alldeles strax. Jag kollade upp vars huset låg och körde dit, en man stod och väntade vid fönstret så jag vinkade åt honom och han tillbaka till mig. Det var bara det att jag gjorde världens miss, jag tog fel på huset och gick in till fel gubbe!!
 
Stackars honom vad förvirrad han ska ha blivit när jag stormade in och surrade på och frågade om det gjorde något att jag var sen? 
-Nää, sa han.
 
Alltså, det kändes så jäva fel på en gång men jag var så säker på att jag var rätt för hade kollat (slarvigt uppenbarligen) på husnumret också. Vi skrämde nog faktiskt upp varandra skulle jag tippa på. Han sa ingenting, skrattade till lite, tittade bort och såg lite nervös ut. Då blev jag rädd att jag blivit lurad att komma dit fast det inte skulle vara någon intervju.
 
Försökte lätta upp stämningen och frågade om han ville visa sina skivor?
-Näää, det vill jag nog inte svarade han...
Försökte få honom att berätta lite om den 5e december men det var ha inte heller särskilt intresserad av att göra... Vid det laget började jag få panik och frågade tillslut om han ändrat sig angående intervjun?
-Joo, det har jag nog, sa han förbryllat. 
Då sprang jag praktiskt taget därifrån utan att ens ta på mig skorna ordentligt!
 
 
Tror ni jag kände mig dum när Anders senare ringde och frågade varför jag inte dykt upp och att han suttit och väntat på mig? DÅ först föll polletten ned att jag rusat in i fel hus och försökt intervjua Anders granne. Undrar vad han ska ha tänkt att jag var för något tok!? :-D
 


Fick åka till rätt hus då och det blev en väldigt trevlig kväll med den riktiga Anders och hans fru Anna :-) Vi pratade om en hel del mer än om DJandet också :-) Jag hade med kameran men fotade ingenting utan vi bestämde att ta det en annan dag, haha. 
 
 
 
Hoppas att jag får fota massor av party-animals nu till helgen. Jag har saknat er och det fattas något här på sidan när jag inte haft massor av vimmelbilder att lägga upp ;-)
 
 
SOV GOTT! /Anna Munkhammar