Boden By Night - Anna Munkhammar

Treehotel i Vogue
När jag besökte och fotade på Treehotel under sensommaren berättade Kent att Vogue varit där och fotograferat. Nu ligger bilderna och ett reportage ute på Vogue.com
 
Hur häftigt är inte det att så många fascineras av och älskar det som vi har här hos oss? Jag tycker det är jättekul att Treehotel uppmärksammas så mycket som det gör. Tänk vad häftigt att Britta och Kent vågade satsa på den här idén! 
 
Här är några av bilderna som jag tog på den guidade turen där i slutet av augusti:
 
The Cabin, första träkojan som bygdes 2010 och Enligt Kent som visade runt oss är det fortfarande det mest populära rummet.
 
Ett nytillskott är det lite större Trollsländan (eller The Dragonfly som det också kallas). Här har bland annat Kate Moss bott med sin man Jamie Hince
 
Inuti Trollsländan
 
The UFO ser  litet ut men är byggt för fem personer. Kent berättar att det är lite extra barnvänligt och att man till och med kan spela TV-spel i UFOt! 
 
Av alla rummen var The Mirrorcube min favorit. Så snyggt och häftigt! En dam frågade om det är många fåglar flyger in i kuben men Kent försäkrade alla om att det vara varit en fågel som strykit med så här långt. 
 
Ängen mellan "kojorna" och Brittas Pensionat.  
 
 
Vill ni läsa mer och se fler bilder från mitt besök på Treehotel kan ni göra det här: http://bodenbynight.se/2014/september/tree-hotel-2.html
 
/Anna Munkhammar
Mer nöje till Norrbottningarna!
Hej på er. Jag vill berätta om en lite kul sak som är på gång nu. Det är fortfarande en hel del hemlighetsmakeri men jag är inte så bra på att hålla hemlisar alla gånger så jag har tjatat till mig att få läcka ut liiiite information till er i förhand ;-)
 
 
Prins Patrik (kissen) vet allt men till er kan jag även skvallra att det är på gång en ny stor nöjessida för webben i norrbotten och Boden By Night har blivit ombedd att medverka på den :-D ! Sidan kommer att ha premiär den 11e December men webbadressen och vilka företag som ligger bakom är fortfarande hemligt.
 
Jag har fått förhandstitta och det ser riktigt kul ut. Självklart blir jag också lite extra glad att de har velat ha med mig på tåget och jag hoppas att det ska leda till att jag får fota mer "som det var förr". Tror ni det har varit lätt att hålla mig från att berätta om det!? 
 
Jag är sjukt exalterad och spänd över det här! Någonstans var det ju just det här som jag saknade när jag började lägga ut bilderna från fester i augusti när Boden By Night tog sina första stapplande steg.  Mer nöjde åt folket eller hur :-D 
 
(Bland de första bilderna jag tog. Det var i augusti på M/S Bränna och en riktigt härlig sommarkväll då vi firat Matte Anderssons födelsedag :-D )
 
/Anna Munkhammar
Ingen fotografering på Allstar ikväll
Pratat med Allstar tidigare idag och jag får inte fota där ikväll heller. De säger att det beror på att Bingo Rimér är där och han ska ha en en liten fotostudio med sig. 

Jag kommer alltså inte att gå dit ikväll utan hitta på något annat. Som ni förstår känns det tråkigt i och med att jag saknar klubb-vimmelbilderna här på sidan. 


Nästa fredag kommer jag att fota Bodensia och det ser jag verkligen fram emot! Kram på er! /Anna Munkhammar