Sjuk

Hej ni som undrar vart jag tagit vägen. Blev extremt sjuk under fredag natt så legat hela lördagen och inte vaknat för än 11 idag. Nu orkar jag se film i vart fall och skrivit det här inlägget på mobilen men blir inte att göra särskilt många fler knop. 
 
 
Jag har ju flera bilder till er från juldagen men de får vänta tills jag kryat på mig. 
 
Kram på er tills dess! /Anna Munkhammar

Mer vimmel från Julafton på Bränna

Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
Precis skickat in bilderna och texten från Kläppenfestivalen till Tidningen Extra så nu kan jag ge mig på att publicera resten av bilderna från julafton här på bloggen :-D 
 
Jag hade det då riktigt trevligt ute på M/S Bränna. Det var en perfekt glad avslutning på min mysiga julafton med familjen.
 
Verkade som att Roger var släkt med nästan alla bodensare som jag stötte på. Ingen kunde då undgå att han var riktigt glad och pratsjuk i vart fall :-D
 
Många samlades för att festa loss frammåt midnatt 
 
Sara Lantz får en julkyss av Gustav Johansson
 
Jag och Lars Bagage posar med Marilyn
 
Gustav Johansson håller sig väl med tjejens brorsa Lars Bagage
 
Killen med snyggaste tröjan! 
 
Roger gillar motorcyklar 
 
Filip Grönlund var DJ för kvällen 
 
Lars Bagage förklarar att man ska acceptera alla foton på sig själv, även de mindre lyckade ;-)
 
Många bilder är jag själv med på, det är för att det känns lite muppigt att jämt vara med på dem som Duo Nöje ska få X-) ! Vill ni se mer bilder från kvällen ligger som tidigare nämnt 10 av dem ute på duonoje.se
 
 
Nu ska jag tagga igång för att åka till Luleå (!!). Movits spelar på Allstar ikväll så jag tänkte dra dit med min barndomsvän Johanna :-) God Fortsättning på er allihop! /Anna Munkhammar

Mina vimmelbilder ligger ute på duo

Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
Inte ska ni väl tro att Boden By Night hade ledigt på julafton. Nix pix! Först hade jag det lugnt och skönt med familjen men när klockan närmade sig midnatt tassade jag och ett gäng vidare till M/S Bränna. 
 
Jag har laddat upp 10 av vimmelbilderna från Julfesten på M/S Bränna på Duo Nöje nu. Ni hittar dem här. 
 
 
 
God Fortsättning!! /Anna Munkhammar
 

Vinn Boden By Night Kepsar!!

God Jul på er allihopen <3 Anordnar en liten tävling här på bloggen och på Facebook där ni har möjlighet att vinna Boden By Night kepsar! 
 
 
Det är svarta snapback-kepsar med en broderad Boden By Night logo på som lyser i mörkret :-D 
 
 
Så här gör du för att delta:
 
Gilla Boden By Night på Facebook samt gilla tävlingsbilden och kommentera under den varför du vill vinna kepsen (du behöver alltså inte dela bilden om du inte vill för jag hatar själv när man måste dela tävlingar)
 
ELLER 
 
Kommentera här på bloggen varför du vill vinna kepsen :-) Har du en blogg och skriver ett inlägg om det ser jag det som en bonus men jag gillar inte att tvinga. 
 
Det behöver inte vara en lång kommentar, jag kommer att välja ut vinnare och kontakta dem så att de kan meddela mig vart jag ska skicka kepsen. 
 
GOD JUL! /Anna Munkhammar