Viktor och Samir på Allstar 2014-08-30

Så var helgens festligheter över och jag har haft lite bakishäng med hämtpizza i soffan och laptoppen i högsta hugg. Fast har dragit mig lite för att skriva det här inlägget för det kommer inte att vara allt igenom possitivt och jag är osäker på vilken respons det kommer att bli.
 
Alla har inte samma åsikt om allt men min förhoppning är att ni kommer att uppskatta att jag är ärlig med vad jag tycker :-)
 
Tänkta börja med att dela ut en känga till Allstar faktiskt, eller egentligen två!
 
 
KÄNGA NR 1: Otydligt vart man skulle gå om man hade förköp respektive inte förköp i kön. Rådde en del förvirring bland de ikring mig så jag gjorde det, för mig, naturliga och frågade vakten(?) Det skulle jag visst inte ha gjort för usch vilken otrevlig och sur respons det blev då. Frågar jag artigt förväntar jag mig inte att bli ryten åt tillbaka! 
 
En trevlig vakt försökte släta över det med att det är så jobbigt för att alla frågar samma fråga (ja de flesta vakter är faktiskt riktigt schyssta). Vet inte men om det var fler som undrade kanske jag inte var så dum som frågade? Skulle man tolerera samma bemötande på säg Ica, Coop eller H&M om man råkar vara den 10e som undrar samma sak om en vara? 
 
Jag är inte arg över att de inte riktigt följde det som stod på biljetterna "Med detta förköp har du företräde i kön fram till 23.30" och informationen man fick när de köptes utan det är alltså BEMÖTANDET av oss gäster.
 
KÄNGA NR 2: Hann ni ens se Viktor och Samir? Jag höll mig ändå framme och visst de spelade en (och en halv?) låt men vart tog de vägen sen? Kändes litet snopet faktiskt. EDIT: Några läsare har skrivit i kommentarerna att spelningen började om efter ett tag. Så då vet ni det alla som kände sig snuvade på konfektet ;-D
 
Tur då att DJ Robert gjorde ett så pass bra jobb bakom spakarna i båset. Väldigt trevlig och tog till och med emot lite önskningar om låtar vilket inte alla brukar göra :-) 
 
 
 
"Kommer vi med på Boden By Night tror du?"
-Klart att ni gör!
 
Fanny Oja och Felicia Flodmark
 
Tre snygga och anonyna damer ;-)
 
Brothers 4-ever
 
Linnea och Johanna
 
Vanja Backebjörk, Jens Karlsson och Jesper Saarela.
 
Limpan och Johan.
 
Super Mario Broos!
 
"Jag vill också va me!!"
 
Även jag fastnar på bild när någon lånat kameran (??). Här med Limpan :-D
 
J. Olsson och Jonas.suck.my.dick.Lundholm (de har skrivit i min anteckningsbok)
 
Love is in the air mellan Carlos Franco och Therese Nilsson!
 
Anna Lindberg och Limpan
 
Lukas Boqvist, Anton Isaksson och Jonny Lundberg skakar sina lurviga på dansgolvet.
 
 
 
Anna Larsson och Fanny
 
Pernilla och Viktoria Sandman
 
Kristian Palovaara, Ida Johansson, Anneli Larsson, Jacqline Medors och Marion Rasch
 
 
 
 
 
DJ Robert Westin
 
Marcus, David och Alexander.
 
 
Veronika Bergdahl och Viktor Johansson
 
David och Viktor
 
 
Jag fotade på ju även en del på beach-party-förfesten men jag känner att jag måste höra mig för om alla verkligen är ok med de bilderna (det visas en del hud). Återkommer med det i ett eget inlägg! Tack för en dragig kväll /Munkhammar

Bilutställning Kvarnängen 2014-08-30

Hann förbi en snabb sväng på Kvarnängen och kollade in bilutställningen där. Passade på att fråga lite om vart folk skulle dra sig mot kvällen och samtliga skulle givetvis åka på Boden cruising och hålla sig kring Retro!
 
 
 
 "Ford-gänget" från Piteå fikar i gó vädret och berättar att de kommit hit med med flera bilar. Rosa Johansson med en Ford Thunderbird 1965, Kurt och Marina med en Ford Mustang 1966 och Anneli och Thomas med en Ford Cougar Mercury 1969.
 
 
 
 
 
 
 
Frammåt kvällen ska de äta middag på Suzie Q för att senare köra vidare till till Retro Cafeét
 
 
Roland Isaksson brukar vara på utstllningar men iår har det inte blivit någonting för än nu. Han har glidit hit med en Top Banana gul Dodge Challenger från 1970. Bilen ska rulla med på cruisingen och förmodligen till Retro ikväll, utanför i vart fall. 
 
 
 
Roland har även en liten modell på sin bil det tyckte jag var lite fräckt!
 
 
Mikael, Jan och Rafal är precis på väg att smita iväg när jag haffar dem. De har kört hit från Piteå och nu ska de ut på raggen till Retro i sin Buick Riviera från 1967. 
 
 
 
 
Conny Thomteen har ett stort bilintresse och flera amerikanare hemma. Bara till att välja och vraka med andra ord men idag tog han sin Ford Thunderbird Cabriolet från 1965. Är riktigt bra cabväder säger han och jag kan inte annat än att hålla med!
 
 
Stötte även på en släkting till min gubbe så jag stannade givetvis och surrade lite med honom. Stig har länge gått och drömt om en fin bil och nu kan han äntligen stå och glassa med sin Dodge Charger 500 från 1970! Han är osäker på om det blir någe pubafton på Retro men ut på cruisingen ska han då i vart fall.
 
 
Lars Holmqvist är själv inte särskilt sugen på att vara med på bild men hunden Tiger ställer gärna upp. Tiger har följt med Lars i 10 års tid och vaktar gärna Chevan från 1958.
 
 
Skynda att göra sig iordning för utekvällen nu! /Munkhammar

Yves LaRock - Rise Up

Hej Barra, här har vi en klassiker som jag alltid försöker klämma in på varje förfest, minst en gång. Gillar den förmodligen så pass mycket efterssom syrran spelade den konstant när vi var på semester i Turkiet för en hel del år sedan!
 
Kul med en video som inte bara går ut på att visa så många bikinibrudar som möjligt också ;-)
 
 
 
/Munkhammar